Start werkzaamheden 22 juli vanaf 07.00 uur


Beste bewoners,

Wat gaan we doen
Op 22 juli start Van Gelder met het verwijderen van het asfalt en met het aanleggen van de definitieve bestrating op de kruising Koolraap, Mierikswortel en Palmkool.
Op 22 juli start ook Haasnoot met het vervangen van de tijdelijke brug voor de definitieve.

Parkeren
Op de Koolraap en voor de woningen op de Palmkool 1 tot en met 12 kan er niet geparkeerd worden tijdens de werkzaamheden. Bewoners kunnen parkeren op de Postelein, de Mierikswortel of op de Rammenas.

Andere route wijk uit en bouwverkeer in de straat
Onder het kopje planning en fasering van de app is een kaartje met de route voor het verkeer wijk in en wijk uit. Doordat de bouwer nog een week doorgaat met zijn werkzaamheden wijkt de route af van de route die jullie per brief ontvangen hebben.

Omdat de brug bij de Palmkool vervangen wordt zal het bouwverkeer de komende weken ook gebruik maken van Mierikswortel.

Planning
De werkzaamheden voor deze fase zijn 16 augustus afgerond.

Afval inzameling.
De bewoners aan de Koolraap en Snijbiet en Palmkool kunnen op de reguliere tijden hun plastic en groenbak aanbieden op de hoek Palmkool/Mierikswortel. De ondergrondse containers zijn bereikbaar voor de vuilophaaldienst.

Vragen hou de app in de gaten
Heeft u vragen over de werkzaamheden of bereikbaarheid neem dan bij voorkeur telefonisch contact op Sandra Zierikzee 06 58849041.
Mocht er door wat voor reden ook iets wijzigen in de planning wordt dit op de app gezet, hou deze daarom goed in de gaten.
Laatste update: 06-11-2019
© Van Gelder