Stadspoort Ede

Project Asfaltonderhoud Ede

Locatie

28-05-2021 Stadspoort Het asfalt is vandaag volledig aangebracht op de diverse locaties en de markering wordt aangebracht wanneer het asfalt afgekoeld is. Morgen zullen de rotonde, de Frans Halslaan en de Laan der Verenigde Naties weer volledig toegankelijk zijn. 

28-05-2021 Stadspoort Vanwege de prachtige weersomstandigheden konden vandaag de werkzaamheden doorgaan. Vanmorgen zijn de freeswerkzaamheden gestart op de Stadspoort. Als volgende stap wordt vandaag de deklaag van het asfalt aangebracht op deze locaties en zal de nieuwe markering ook gezet worden. 

19-05-2021 Stadspoort De asfaltwerkzaamheden die gepland stonden voor aankomende vrijdag, gaan helaas NIET door. De weersomstandigheden zijn niet goed, waardoor wij niet de kwaliteit kunnen leveren die onze opdrachtgever van ons vraagt. De asfaltwerkzaamheden worden opnieuw ingepland op vrijdag 28 mei. Stadspoort Ede Op 21 mei voeren wij in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit aan een deel van het fietspad van de Laan der Verenigde Naties en een gedeelte van de rotonde van de Frans Halslaan. In het onderstaande overzicht zijn deze twee werkvakken zichtbaar.

De planning is echter afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij te koud of regenachtig weer kan de planning uitlopen. Hierover zullen wij u tijdig op de hoogte brengen. 

Voor de uitvoering is een omleiding nodig zodat wij de werkzaamheden veilig kunnen laten verlopen. Tijdens de werkzaamheden wordt de rijbaan van de Laan der Verenigde Naties afgesloten vanaf de rotonde tot aan kruising bij de Pathé. Daarnaast wordt de rijbaan afgesloten vanaf de rotonde richting de Frans Halslaan, zodat we daar het fietspad over de rotonde kunnen vervangen. Op vrijdag 21 mei is de COVID-teststraat gesloten. De parkeerplaats bij winkelcentrum Stadspoort blijft altijd bereikbaar tijdens de werkzaamheden.

Stadspoort Ede De werkzaamheden rondom de rotonde van de Frans Halslaan en de Rembrandtlaan zijn volledig afgerond. Het asfalt en de markeringen zijn netjes aangebracht. Het fietspad en de Rembrandtlaan zijn weer volledig toegankelijk voor omwonenden en bestemmingsverkeer. Wij zijn trots op het resultaat!

04-02-2021 Vandaag zijn wij bezig geweest met de asfaltwerkzaamheden op de Stadspoort. Morgen (05-02) wordt de weg volgens planning weer geopend. 01-02-2021 De weersvoorspellingen van aankomende donderdag zijn goed, de asfaltwerkzaamheden gaan door. Morgen starten we met de freeswerkzaamheden en woensdag profileren we de puinbaan. De weg gaat volgens planning vrijdag 05-02 weer open. Volgende week volgen er nog afrondende werkzaamheden.25-01-2021 De asfaltwerkzaamheden voor aanstaande donderdag 28-1 zijn afgelast. De werkzaamheden staan voorlopig gepland voor volgende week donderdag 04-02. Dit betekent dat de einddatum 05-02 van de werkzaamheden nog niet in gevaar komt. 


25-01-2021 De werkzaamheden op de Stadspoort lopen voorspoedig. De fietspaden liggen al nagenoeg klaar voor het asfalt en deze week staan de asfaltwerkzaamheden op de planning. Daarbij kijken we deze week nog wel naar het weer, omdat er veel regen voorspeld wordt. Zodra we zeker weten of het wel of niet doorgaat laten we het weten via de App.
11-01-2021 Vandaag starten we met de werkzaamheden Stadspoort Ede. De Rembrandtlaan is vanaf vandaag afgesloten voor auto's en fietsers. Fietsers worden lokaal omgeleid en het autoverkeer wordt omgeleid via de Jan. T.H. Tooroplaan - Dr. Willem Dreeslaan - Willy Brandtlaan. Als de vorst uitblijft en het weer goed blijft dan zijn de werkzaamheden naar verwachting 5 februari gereed.18-12-20 Vanaf 11 januari t/m 5 februari starten we met de aanpassingen aan de rijbaan van de Rembrandtlaan. We vervangen ook het asfalt op de fietspaden bij de Rembrandtlaan, Frans Halslaan en ter hoogte van de inrit van de Albert Heijn. Tot slot voeren we een aanpassing uit bij bushalte Stadspoort. Tijdens de werkzaamheden wordt het doorgaand verkeer omgeleid via de Dr. Willem Dreeslaan - Jan T.H. Tooroplaan - Rembrandtlaan. De Albert Heijn blijft tijdens de werkzaamheden altijd bereikbaar. Tot na de vakantie!18-12-2020 Vanochtend zijn we in alle vroegte begonnen met de asfaltwerkzaamheden aan het fietspad. Vandaag brengen we twee lagen asfalt aan en daarna stellen we het fietspad open voor fietsers. Begin volgend jaar brengen we nog markering aan en boren we een putrand in.  Dit zijn de laatste werkzaamheden van dit jaar.


16-11-20 Vanaf maandag 30 november starten we met de aanleg van een nieuw fietspad op het plein bij Stadspoort Ede. We leggen een nieuw fietspad aan tussen de parkeerplaats en het Singelpad. De werkzaamheden zijn naar verwachting voor de kerst afgerond. Tijdens de werkzaamheden blijft de parkeerplaats en de winkels bereikbaar. Fietsers kunnen langs de werkzaamheden lopen met de fiets aan de hand. 
Stadspoort Ede- Eind 2020 leggen we een nieuw fietspad aan op het plein bij de Stadspoort tussen de parkeerplaats en het Singelpad. Tijdens de werkzaamheden blijven alle winkels en apartamenten bereikbaar. In het voorjaar van 2021 voeren we nog meer werkzaamheden uit op de Laan der Verenigde Naties, de Rembrandtlaan en de Frans Halslaan. Hierover volgt ter zijner tijd meer informatie.