Grootveld Ede

Grootveld Veldhuizen Ede

Locatie

03-05-2021 Grootveld Ede De werkzaamheden zijn onderhand afgerond. De markering is netjes aangebracht en de putranden zijn ingeboord. Grootveld is weer volledig toegankelijk voor omwonenden en overig bestemmingsverkeer. Wij zijn trots op het resultaat!
22-04-2021 Grootveld Ede Vandaag is de volledige deklaag aangebracht op Grootveld. De werkzaamheden worden nu afgerond door het inboren van de putranden en het aanbrengen van de markeringen. Volgende week zal de wijk weer toegankelijk gemaakt worden.


21-04-2021 Grootveld Ede De weersomstandigheden laten het vandaag en morgen toe om de asfaltwerkzaamheden door te laten gaan! Vandaag wordt de tussenlaag aangebracht en morgen de deklaag. Vrijdag (23-04) worden de putranden ingeboord en zal de markering aangebracht worden. Volgens de huidige planning zal Grootveld volgende week weer volledig bereikbaar zijn. 

12-04-2021 Grootveld Ede De geplande asfaltwerkzaamheden van 14 en 15 april gaan helaas opnieuw niet door, vanwege de weersomtandigheden. Het is te koud om de deklaag aan te brengen, omdat deze gevoelig is voor te lage temparatuur, waardoor het asfalt te snel afkoelt. De werkzaamheden worden opnieuw ingepland volgende week op 21 en 22 april. We versturen zo snel mogelijk een brief naar de bewoners om iedereen in te lichten. Sorry voor het ongemak, bedankt voor uw begrip!


06-04-2021 Grootveld Ede De geplande asfaltwerkzaamheden van 7 en 8 april gaan helaas niet door, vanwege de weersomtandigheden. Het is te koud om de deklaag aan te brengen, omdat deze gevoelig is voor te lage temparatuur, waardoor het asfalt te snel afkoelt. De werkzaamheden worden opnieuw ingepland volgende week op 14 en 15 april. We versturen zo snel mogelijk een brief naar de bewoners om iedereen in te lichten. Sorry voor het ongemak, bedankt voor uw begrip!22-03-2021 Grootveld Ede De werkzaamheden aan de voetpaden en parkeervakken op Grootveld lopen nog steeds voorspoedig. Vanaf volgende week dinsdag (30-03) wordt de volledige rijbaan afgesloten voor de frees- en asfaltwerkzaamheden. Deze afsluiting zal t/m 9 april van toepassing zijn.17-03-2021 Grootveld Ede Tijdens de laatste 2 weken van de uitvoering sluiten we de rijbaan van het Grootveld af in verband met frees- en asfaltwerk. Op de afbeeldingen hierboven ziet u hoe we de wijk zoveel als mogelijk bereikbaar houden. We vragen iedereen rekening te houden met de afsluiting en waar nodig de auto op een andere locatie te parkeren die wel bereikbaar is. Tijdens de afval inzameldagen op 29 maart, 1 april en 8 april vragen we u uw container langs de route te plaatsen, zodat deze geleegd kan worden door de vuilnisauto. Bedankt voor uw begrip!15-03-2021 Grootveld Ede De werkzaamheden aan de Grootveld zijn nog steeds in volle gang. Binnenkort verspreiden we een brief waarin we aangeven hoe we over een paar weken het asfalt gaan vervangen. Vanaf 31 maart staat het freeswerk gepland op de Grootveld, waarbij we de bovenste laag van het asfalt afhalen. De dagen erna is de Grootveld open voor verkeer, waarbij we de rioolputten voorbereiden op het asfaltwerk. Op 7 en 8 april staat het asfalt gepland, waarbij de Grootveld echt afgesloten is voor verkeer. In de afbeelding hierboven krijgt u een indruk van de manier waarop we de wijk tijdens die dagen zoveel mogelijk bereikbaar houden. 


04-03-2021 Grootveld Ede Op Grootveld verlopen de werkzaamheden voorspoedig. Momenteel zijn we bezig met het plaatsen van de nieuwe banden op verschillende locaties. Daarnaast is zichtbaar dat steeds meer delen van de voetpaden vervangen zijn.
25-02-2021 Grootveld Ede De werkzaamheden op Grootveld verlopen soepel. Voor een deel zijn de voetpaden al vervangen en er wordt in een treintje door de wijk heen gewerkt. Aansluitend op die handelingen wordt eind maart / begin april het asfalt vervangen.19-02-2021 Grootveld Ede Vandaag zijn we bezig met het vervangen van de goten en het voorbereiden van de voetpaden. Aan de andere kant van het Grootveld wordt het trottoir opgebroken, zodat deze vervangen kan worden. 
17-02-2021 Wegens de verbeterde weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden vanaf morgen weer beginnen. 


08-02-2021 Vanwege de huidige weersomstandigheden gaan tot nader order de werkzaamheden niet door. U wordt op de hoogte gesteld zodra de volgende stappen gezet kunnen worden. 


02-02-2021 Grootveld Ede Gister zijn we bezig geweest met het zaagwerk. We gaan nu verder met het vervangen van de voetpaden, bandenlijnen en de goten. 26-01-21 Koningsveld Ede - Vanaf woensdag 27 janauri voeren we werkzaamheden uit aan het Koningveld. De rijbaan wordt opnieuw aangebracht met dezelfde stenen. De bewoners die hun auto moeten verplaatsen zijn daarover middels een brief geïnformeerd. De werkzaamheden duren 1 tot 2 weken.


25-01-21 Grootveld Ede - Inmiddels hebben we de banden voor de parkeervakken aangebracht en zijn we gestart met het aanbrengen van de goot. Woensdag wordt er gestart met het aanbrengen van de parkeervakken. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden aan het einde van de week afgerond. 
18-01-21 Grootveld Ede - Vanaf donderdag 21 januari starten we met het vervangen van de parkeervakken tegenover Grootveld 23 t/m Grootveld 57. De bestratingsmaterialen worden vervangen voor nieuwe en er worden kolken bijgeplaatst voor een betere afwatering. We vragen u om uw auto tussen 07.00 - 16.00 elders te parkeren. Tussen 16.00 - 07.00 kan uw auto geparkeerd worden in de nog beschikbare vakken.

Aansluitend volgt het groot onderhoud aan het Grootveld zoals besproken op de bewonersavond 9 maart 2020. Op dit moment hebben we nog te weinig informatie om u daar goed over te informeren. Hierover binnen nu en twee weken meer.07-12-20 Grootveld Ede - Vanaf januari starten de werkzaamheden op Grootveld Ede. We starten in het nieuwe jaar met kleinschalig onderhoud aan het straatwerk. Medio maart vervangen we het asfalt van de rijbaan. 


Grootveld Ede - In het voorjaar van 2021 starten we met onderhoud op de Grootveld en Veldbeeklaan in Ede. We vervangen delen van de voetpaden, parkeerplaatsen en bandenlijnen. Daarnaast voeren we onderhoud uit aan het asfalt. De werkzaamheden gaan zo'n 3 maanden duren, waarbij we in maart het asfalt vervangen.