Grootveld Ede

Grootveld Veldhuizen Ede

Locatie

04-03-2021 Grootveld Ede Op Grootveld verlopen de werkzaamheden voorspoedig. Momenteel zijn we bezig met het plaatsen van de nieuwe banden op verschillende locaties. Daarnaast is zichtbaar dat steeds meer delen van de voetpaden vervangen zijn.
25-02-2021 Grootveld Ede De werkzaamheden op Grootveld verlopen soepel. Voor een deel zijn de voetpaden al vervangen en er wordt in een treintje door de wijk heen gewerkt. Aansluitend op die handelingen wordt eind maart / begin april het asfalt vervangen.19-02-2021 Grootveld Ede Vandaag zijn we bezig met het vervangen van de goten en het voorbereiden van de voetpaden. Aan de andere kant van het Grootveld wordt het trottoir opgebroken, zodat deze vervangen kan worden. 
17-02-2021 Wegens de verbeterde weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden vanaf morgen weer beginnen. 


08-02-2021 Vanwege de huidige weersomstandigheden gaan tot nader order de werkzaamheden niet door. U wordt op de hoogte gesteld zodra de volgende stappen gezet kunnen worden. 


02-02-2021 Grootveld Ede Gister zijn we bezig geweest met het zaagwerk. We gaan nu verder met het vervangen van de voetpaden, bandenlijnen en de goten. 26-01-21 Koningsveld Ede - Vanaf woensdag 27 janauri voeren we werkzaamheden uit aan het Koningveld. De rijbaan wordt opnieuw aangebracht met dezelfde stenen. De bewoners die hun auto moeten verplaatsen zijn daarover middels een brief ge├»nformeerd. De werkzaamheden duren 1 tot 2 weken.


25-01-21 Grootveld Ede - Inmiddels hebben we de banden voor de parkeervakken aangebracht en zijn we gestart met het aanbrengen van de goot. Woensdag wordt er gestart met het aanbrengen van de parkeervakken. Naar verwachting zijn deze werkzaamheden aan het einde van de week afgerond. 
18-01-21 Grootveld Ede - Vanaf donderdag 21 januari starten we met het vervangen van de parkeervakken tegenover Grootveld 23 t/m Grootveld 57. De bestratingsmaterialen worden vervangen voor nieuwe en er worden kolken bijgeplaatst voor een betere afwatering. We vragen u om uw auto tussen 07.00 - 16.00 elders te parkeren. Tussen 16.00 - 07.00 kan uw auto geparkeerd worden in de nog beschikbare vakken.

Aansluitend volgt het groot onderhoud aan het Grootveld zoals besproken op de bewonersavond 9 maart 2020. Op dit moment hebben we nog te weinig informatie om u daar goed over te informeren. Hierover binnen nu en twee weken meer.07-12-20 Grootveld Ede - Vanaf januari starten de werkzaamheden op Grootveld Ede. We starten in het nieuwe jaar met kleinschalig onderhoud aan het straatwerk. Medio maart vervangen we het asfalt van de rijbaan. 


Grootveld Ede - In het voorjaar van 2021 starten we met onderhoud op de Grootveld en Veldbeeklaan in Ede. We vervangen delen van de voetpaden, parkeerplaatsen en bandenlijnen. Daarnaast voeren we onderhoud uit aan het asfalt. De werkzaamheden gaan zo'n 3 maanden duren, waarbij we in maart het asfalt vervangen.