Fietspad Wekeromseweg Ede

Wekeromseweg Ede Ede

Locatie

11-06-2021 Fietspad Wekeromseweg Vandaag is Multiline bezig met het aanbrengen van de markering op het fietspad. Zodra deze werkzaamheden zijn afgerond, is het fietspad weer volledig toegankelijk.

10-06-2021 Fietspad Wekeromseweg Vandaag is het fietspad overlaagd met een nieuwe laag asfalt. De uitvoering liep voorspoedig onder mooie weersomstandigheden. Dit levert een aantal prachtige plaatjes op! Morgen wordt de markering aangebracht en daarna is het fietspad weer volledig bereikbaar. 


Fietspad Wekeromseweg Ede Voor de uitvoering op 10 juni is een omleiding nodig zodat wij de werkzaamheden veilig kunnen laten verlopen.  Dit kan ervoor zorgen dat u op de desbetreffende dag om moet rijden.

Er wordt tijdens de uitvoering gebruik gemaakt van √©√©nrichtingsverkeer (richting Ede) op de Wekeromseweg, zie hiervoor het onderstaande overzicht. Het autoverkeer richting Wekerom rijdt om, zoals met de stippellijn is aangegeven. Hierdoor kunnen de fietsers van beide richtingen over de rijbaan van de Wekeromseweg, zodra zij het werkvak naderen.

Bewoners van de Wekeromseweg 44 t/m 56 kunnen tijdens de werkzaamheden zoals gewoonlijk gebruik maken van de inrit naar hun woning. Fietspad Wekeromseweg Ede In opdracht van de gemeente Ede voeren wij in juni onderhoud uit aan het fietspad van de Wekeromseweg. Op 3 verschillende plekken is het asfalt kwalitatief niet meer in orde en zullen wij gaan overlagen. Dit houdt in dat er een nieuwe asfalt deklaag bovenop het huidige asfalt aangebracht wordt. Het werkvak bevindt zich op het fietspad vanaf de Immenweg, tot en met het kruispunt van de Vossenveldseweg.

Voorlopig staan de werkzaamheden gepland op donderdag 10 juni. Echter is de geplande datum afhankelijk van de weersomstandigheden. Zodra de datum wijzigt, zullen wij dit tijdig met u communiceren.