Kruisingen Pascalstraat - Galvanistraat Ede

Pascalstraat Ede Ede

Locatie

04-06-2021 Kruisingen Pascalstraat - Galvanistraat Op onderstaande afbeeldingen is de oostelijke kruising van de Pascalstraat zichtbaar. Gistermiddag is na de asfaltwerkzaamheden de markering aangebracht. Vandaag zijn er nog wat afrondende werkzaamheden en vanmiddag zullen beide kruisingen van de Pascalstraat - Galvanistraat weer volledig bereikbaar zijn. 


03-06-2021 Kruisingen Pascalstraat - Galvanistraat Vandaag is de deklaag van het asfalt aangebracht op de oostelijke kruising. Daarnaast is een deel van de rijbaan opnieuw geasfalteerd. Vanmiddag zal de markering aangebracht worden en morgen zijn beide kruisingen weer volledig bereikbaar. 
28-05-2021 Kruisingen Pascalstraat - Galvanistraat Het asfalt van de westelijke kruising is netjes aangebracht. Volgende week is deze kruising weer volledig toegankelijk en zal de oostelijke kruising gefreesd en geasfalteerd worden. 

27-05-2021 Kruisingen Pascalstraat - Galvanistraat De westelijke kruising ligt volledig klaar voor de asfaltwerkzaamheden die voor morgen gepland staan. Hier wordt de deklaag van de kruising zelf vervangen en het verplaatste fietspad wordt opnieuw aangebracht met rood asfalt. 

Op de oostelijke kruising zijn de werkzaamheden momenteel bezig. Hier is het straatwerk al opgebroken en de menggranulaat is aangebracht voor de verbreding van de rijbaan. Op onderstaande afbeelding is zichtbaar waar het fietspad en de verbreding van de rijbaan onderscheiden worden.  Het trottoir wordt opnieuw gestraat en volgende week wordt het huidige asfalt gefreesd en het nieuwe asfalt aangebracht op deze kruising. 

19-05-2021 Kruisingen Pascalstraat - Galvanistraat De asfaltwerkzaamheden die gepland stonden voor aankomende vrijdag, gaan helaas NIET door. De weersomstandigheden zijn niet goed, waardoor wij niet de kwaliteit kunnen leveren die onze opdrachtgever van ons vraagt. De asfaltwerkzaamheden worden opnieuw ingepland op vrijdag 28 mei. Kruisingen Pascalstraat - Galvanistraat te Ede Vanaf maandag 17 mei t/m vrijdag 4 juni voeren wij in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit aan de kruisingen Pascalstraat - Galvanistraat in Ede. 

We verleggen de fietspaden langs de Galvanistraat ter hoogte van de kruisingen met de Pascalstraat. Daarmee creëren we een veilige opstelruimte voor afslaand verkeer vanaf de Galvanistraat richting de Pascalstraat. 

De werkzaamheden zullen in 2 fases opgedeeld worden. Zie hiervoor de onderstaande afbeelding. In fase 1 zal de westelijke kruising van 17 mei t/m 21 mei tussen 06:00 en 17:00 uitgevoerd worden. In fase 2 wordt de oostelijke kruising uitgevoerd. Dit zal van 25 mei t/m 4 juni lopen. De planning is echter afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij extreem regenachtig of koud weer kan de planning uitlopen. Hierover zullen wij u tijdig op de hoogte brengen.