Rembrandtlaan Ede

Rembrandtlaan Maandereng Ede

Locatie

04-06-2021 Rembrandtlaan Ede Gister zijn de asfaltreparaties uitgevoerd op de Rembrandtlaan. Onder andere op de kruising met de Allebéstraat is de deklaag opnieuw aangebracht. Daarnaast zijn er nog diverse reparaties uitgevoerd. De Rembrandtlaan is vanaf vandaag weer volledig toegankelijk. Rembrandtlaan Ede

Tussen maandag 31 mei en vrijdag 4 juni voeren wij in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit aan een deel van de Rembrandtlaan te Ede. Wij zullen hier de deklaag van het asfalt gaan vervangen.

De planning is echter afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij te koud of regenachtig weer kan de planning uitlopen. Hierover zullen wij u tijdig op de hoogte brengen. 

Voor de uitvoering is een omleiding nodig zodat wij de werkzaamheden veilig kunnen laten verlopen. Dit kan ervoor zorgen dat u op de desbetreffende dagen om moet rijden. In onderstaande afbeeldingen zijn de omleidingen weergeven. Op de eerste afbeelding is de omleiding voor bewoners en bestemmingsverkeer van de Rembrandtlaan zichtbaar. Op de tweede afbeelding wordt de omleiding getoond dat geldt voor verkeer dat doorgaans via de Rembrandtlaan rijdt.