Ekerlaan, Prins Clauslaan en fietspad Molenbeekweg Bennekom

Prins Clauslaan Bennekom Ede

Locatie

16-06-2021 Ekerlaan, Prins Clauslaan en fietspad Molenbeekweg Bennekom Gister zijn de freeswerkzaamheden afgerond op de Ekerlaan en de Prins Clauslaan. De diverse delen op het fietspad van de Molenbeekweg zijn opgebroken en voorbereid voor de asfaltwerkzaamheden.

Vandaag wordt op alle 3 de locaties het nieuwe asfalt aangebracht. Na vandaag zullen alle locaties weer volledig toegankelijk zijn.
15-06-2021 Fietspad Molenbeekweg Bennekom Gister zijn de werkzaamheden gestart op de Molenbeekweg in Bennekom. Op diverse locaties van het fietspad is het asfalt opgebroken. Hier was de kwaliteit van het asfalt niet meer goed en zullen wij dit vervangen voor nieuw asfalt. 

Vandaag worden freeswerkzaamheden uitgevoerd op de Ekerlaan en de Prins Clauslaan en morgen wordt het asfalt aangebracht op de Molenbeekweg, Ekerlaan en de Prins Clauslaan.

Ekerlaan, Prins Clauslaan en fietspad Molenbeekweg Bennekom Vanaf maandag 14 juni t/m woensdag 16 juni voert Aannemersmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit aan de Ekerlaan, Prins Clauslaan en fietspad Molenbeekweg in Bennekom. Via deze app kunt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden.

We voeren kleinschalig onderhoud uit aan het asfalt op de genoemde wegen. Volgend jaar komen komen we nog een keer terug om op de Prins Clauslaan en Ekerlaan een slijtlaag aan te brengen. Hiervoor moet het asfalt een paar maanden oud zijn. Op onderstaande afbeelding zijn de werkvakken zichtbaar.

De werkzaamheden worden uitgevoerd op de volgende dagen:
- Fietspad Molenbeekweg 14 t/m 16 juni
- Prins Clauslaan 15 en 16 juni
- Ekerlaan 15 en 16 juni

De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 06:00 en 17:00 De planning is erg afhankelijk van het weer, bij slecht weer kan de planning uitlopen. Hierover informeren we u in deze app.

Tijdens de werkzaamheden worden de genoemde wegen volledig afgesloten, waarbij parkeren op de weg niet mogelijk is. We vragen u om uw auto op de genoemde dagen buiten het werkvak te parkeren, zodat we voldoende ruimte hebben om de werkzaamheden uit te voeren.