Kruisingen Voltastraat, Niels Bohrstraat

Voltastraat Ede Ede

Locatie

06-07-2021 Kruising Voltastraat - Marconistraat en kruising Niels Bohrstraat - Curiestraat Morgen en overmorgen zijn de genoemde kruisingen afgesloten voor de geplande werkzaamheden. Morgen wordt het oude asfalt verwijderd en donderdag brengen wij het nieuwe asfalt aan. Na donderdag zijn de genoemde locaties weer volledig toegankelijk


23-06-2021 Kruisingen Lumièrestraat - Voltastraat en Niels Bohrstraat - Ohmstraat Ede Gister zijn de asfaltwerkzaamheden uitgevoerd op de genoemde kruisingen. De kruisingen zijn vandaag ook weer volledig toegankelijk voor het verkeer van het industrieterrein. 

In week 27 staan de werkzaamheden op de Voltastraat - Marconistraat en Niels Bohrstraat - Curiestraat gepland.

22-06-2021 Kruisingen Lumièrestraat - Voltastraat en Niels Bohrstraat - Ohmstraat Ede Gister vonden de freeswerkzaamheden plaats op beide kruisingen. Vandaag brengen we samen met een asfaltploeg van Klompé het asfalt aan. Na vandaag zullen beide kruisingen weer volledig toegankelijk zijn. 

Voor de kruisingen Voltastraat - Marconistraat en Niels Bohrstraat - Curiestraat staan de freeswerkzaamheden gepland in week 27, op 7 juli. Het asfalt wordt de dag daarna aangebracht, als de weersomstandigheden het toelaten. 


Kruisingen Voltastraat en Niels Bohrstraat te Ede Binnenkort starten wij in opdracht van de gemeente Ede met werkzaamheden aan vier kruisingen in Ede. Via deze app kunt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden. 

We voeren onderhoud uit aan het asfalt op de kruisingen.

Week 25 kruising Lumierestraat – Voltstraat en kruising Niels Bohrstraat - Ohmstraat

Week 27 kruising Marconistraat – Voltastraat en kruising Niels Bohrstraat - Curiestraat

De werkzaamheden van week 25 staan gepland op maandag 21 en dinsdag 22 juni. De werkzaamheden van week 27 staan gepland op donderdag 8 en vrijdag 9 juli. De planning is erg afhankelijk van het weer, bij slecht weer kan de planning uitlopen. Hierover zullen we u tijdig op de hoogte brengen via deze app. 

Op de genoemde dagen zijn de kruisingen volledig afgesloten voor verkeer, zodat we het asfalt veilig kunnen vervangen. De kruisingen worden bewust gefaseerd vervangen, zodat er altijd aanrijdroutes open blijven. Houdt u tijdens de werkzaamheden rekening met de afsluitingen?

De onderstaande inritten zijn tijdelijk niet bereikbaar tijdens de werkzaamheden: