Kernhemseweg Ede

Kernhemseweg Ede Ede

Locatie

15-06-2021 Kernhemseweg Ede Vanaf vandaag zijn de werkzaamheden gestart op de Kernhemseweg in Ede. Deze en aankomende week zijn we met straatwerk bezig en volgende week vrijdag 25 juni wordt de deklaag van de rijbaan gefreesd. De asfaltwerkzaamheden staan voorlopig gepland op maandag 28 juni.Kernhemseweg te Ede Een bericht voor het vrachtverkeer dat tijdens de werkzaamheden via de Kernhemseweg zou moeten rijden: 

De Kernhemseweg is tijdens de uitvoering afgesloten. Het vrachtverkeer kan daarom via de Asakkerweg de wijk verlaten. Tijdens de werkzaamheden kan hierdoor iets meer hinder worden ondervonden. Kernhemseweg te Ede Binnenkort starten wij in opdracht van de gemeente Ede met werkzaamheden aan de Kernhemseweg in Ede. Via deze app kunt u op de hoofte blijven van de werkzaamheden.

We voeren onderhoud uit aan het asfalt op de Kernhemseweg tussen de spoorwegovergang en de het drempelplatau bij landgoed Kernhem. Voorafgaand aan het asfaltonderhoud vervangen/herstellen we op een aantal locaties de elementen verhardingen, zoals de molgoot, de bandenlijnen bij de Nizolaan en de goottegels langs het asfalt. 

Vanaf volgende week maandag 14 juni starten we met het herstellen van de elementenverhardingen, voornamelijk aan de zijde van het fietspad. Vanaf 21 juni starten we met het afsteken van de bermen. Op vrijdag 25 juni frezen we het asfalt en op maandag 28 juni brengen we het nieuwe asfalt en de belijning aan. Op dinsdag 29 juni boren we de putranden in, zodat de rijbaan op 30 juni weer open kan. De planning is erg afhankelijk van het weer, bij slecht weer kan de planning uitlopen. Hierover informeren we u tijdig via de app. 

Wat betekent dit voor u? Vanaf 14 juni werken we vooral vanaf de fietspaden met een kleine halve baan afzetting.

Vanaf 21 juni werken we op de hoofdrijbaan van de Kernhemseweg met een halve baan afzetting, waarbij de Kernhemseweg afgesloten is voor doorgaand verkeer. Ter hoogte van de spoorwegovergang wordt de rijbaan afgesloten met een barrier, om het werkvak verkeersluw te maken voor een veilige uitvoering.

Vanaf vrijdag 25 juni t/m maandag 28 juni is de Kernhemseweg volledig afgesloten voor alle verkeer. Personenauto’s kunnen via het zandpad bij landgoed Kernhem op de Nizolaan terecht komen. Vrachtverkeer is daar niet mogelijk. Bij de ingang zetten we een verkeersregelaar in, om het verkeer veilig in goede banen te leiden.

Op dinsdag 29 juni boren we de putranden in op de kruising Kernhemseweg – Nizolaan vanaf 12:00. Personenauto’s kunnen langs de werkzaamheden rijden, maar de kruising is niet bereikbaar voor vrachtverkeer.

Op woensdag 30 juni verwachten we het werkvak weer open te stellen voor verkeer.