Laan der Verenigde Naties te Ede

Laan der Verenigde Naties Ede Ede

Locatie

Update 7-12-2021 - Gereed melding werkzaamheden   
De werkzaamheden op de fietspaden Laan der Verenigde Naties is afgelopen vrijdag 3 december afgerond. Hierdoor is de veiligheid op de fietspaden gewaardborgd. Volgend jaar wordt bij de aansluitingen op de rotondes nog een rode coating op het asfalt aangebracht. Dit is dit jaar niet meer mogelijk door de dalende tempraturen. 

 


Update werkzaamheden 19-11-2021
Vrijdag 19 november is het asfalt op de fietspaden aangebracht. Dit betekend dat de werkzaamheden precies op planning lopen en dat de fietspaden na de middag weer beschikbaar zijn en hierdoor vervallen de verkeersmaatregelen. Aankomende week worden er nog afrondende werkzaamheden uitgevoerd.. Onderstaand vinden jullie een aantal foto's van het nieuw aangebrachte asfalt. Wij zijn erg trots op het resultaat.


Update extra werkzaamheden 09-11-2021
Vanaf maandag 17 november t/m vrijdag 19 november voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit op 3 nieuwe locaties. 
1. Busbaan bij ziekenhuis Gelderse Vallei;
De bovenstelaag en en bepaalde plekken de 2e laag asfalt wordt vervangen, ook zullen er werkzaamheden uitgevoerd worden aan de banden, goot, markering en lussen (voor de stoplichten).
Druk hier voor het verkeersplan

2. Fietspad nabij brug over vijver;
Het deel wat beschadigd is door de wortels van de boom wordt in zijn geheel (volledige constructie) vervangen.
Druk hier voor het verkeersplan

3. Fietspaden aansluitend op rotonde Attleedreef;
Over minder grote wegvakken wordt de bovenste laag asfalt vervangen.
Druk hier voor het verkeersplan
 


Update tijdelijke openstelling noordelijk fietspad 29-10-2021
De werkzaamheden aan het fietspad (noordelijk gelegen van de Laan der verenigde Naties) zijn voor aankomende weken afgerond. Dit betekend dat de werkzaamheden aankomende maandag voort worden gezet aan de zuidzijde. Omdat er veel last wordt ondervonden van de omleidingsroute heeft de gemeente Ede besloten om de noordzijde tijdelijk open te stellen voor fietsers. Dit is tot de werkzaamheden op de noord zijde weer hervat worden (week 46). Bij de tijdelijke openstelling mag het fietspad in beide richtingen gebruikt worden, hierdoor vervalt de omleiding. Wanneer u gebruik maakt van de tijdelijke openstelling let dan goed op; u rijdt door een werkvak waar u oneffenheden, opspattende stenen en hoge randen tegen kunt komen.
 
 Update fietspaden Laan der Verenigde Naties 26-10-2021
 
De freeswerkzaamheden op het fietspad Laan der Verenigde Naties zijn afgerond. Op dit moment worden werkzaamheden uitgevoerd aan de kolken en de goot langs het fietspad. De werkzaamheden lopen voorspoedig.


Werkzaamheden Laan der Verenigde Naties
Vanaf maandag 18 oktober t/m vrijdag 26 november voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit aan de vrij liggende fietspaden langs Laan der Verenigde Naties. Via deze app informeren we u over deze werkzaamheden
 

Wanneer gaan we dit doen?
Tussen 18 oktober en 19 november zullen de fietspaden afgesloten zijn voor een groot deel van de werkzaamheden. Vanaf 22 november tot 26 november voeren we nog enkele straatwerkzaamheden uit t.b.v. de voetpaden en de bushaltes, hierbij is het fietspad weer toegankelijk.
 

Wat betekent dit voor u?
Tussen 18 oktober en 19 november is er hinder, de fietspaden zijn dan afgesloten. Er zal een omleidingsroute worden geplaatst voor fietsers in de richting van Ede of Rhenen. Voor autorijvoertuigen geldt er geen afsluiting. Wel vragen wij u aandacht voor uw snelheid wanneer u over de rijbaan rijdt. Wij zullen borden plaatsen met “werk in uitvoering” en beperken de snelheid naar 30km/u. Let op: fietsers mogen niet over de rijbaan maar dienen de omleiding te volgen.

Tussen 22 en 26 november vinden de laatste werkzaamheden plaats. Deze periode is het fietspad weer toegankelijk.

De werkzaamheden worden overdag tussen 06.00 – 17.00 uur uitgevoerd. We zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij aanpassingen in de planning wordt dit gecommuniceerd in onze App.

Druk hier voor het verkeersplan