Laan der Verenigde Naties te Ede

Laan der Verenigde Naties Ede Ede

Locatie

Werkzaamheden Laan der Verenigde Naties

Vanaf maandag 18 oktober t/m vrijdag 26 november voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit aan de vrij liggende fietspaden langs Laan der Verenigde Naties. Via deze app informeren we u over deze werkzaamheden
 

Wanneer gaan we dit doen?

Tussen 18 oktober en 19 november zullen de fietspaden afgesloten zijn voor een groot deel van de werkzaamheden. Vanaf 22 november tot 26 november voeren we nog enkele straatwerkzaamheden uit t.b.v. de voetpaden en de bushaltes, hierbij is het fietspad weer toegankelijk.
 

Wat betekent dit voor u?

Tussen 18 oktober en 19 november is er hinder, de fietspaden zijn dan afgesloten. Er zal een omleidingsroute worden geplaatst voor fietsers in de richting van Ede of Rhenen. Voor autorijvoertuigen geldt er geen afsluiting. Wel vragen wij u aandacht voor uw snelheid wanneer u over de rijbaan rijdt. Wij zullen borden plaatsen met “werk in uitvoering” en beperken de snelheid naar 30km/u. Let op: fietsers mogen niet over de rijbaan maar dienen de omleiding te volgen.

Tussen 22 en 26 november vinden de laatste werkzaamheden plaats. Deze periode is het fietspad weer toegankelijk.

De werkzaamheden worden overdag tussen 06.00 – 17.00 uur uitgevoerd. We zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij aanpassingen in de planning wordt dit gecommuniceerd in onze App.