Kruising Koperensteeg - Matendijk en kruising Vijfsprongweg - Valkse Engweg Wekerom

Koperensteeg Wekerom Ede

Locatie14-07-2021 Kruising Koperensteeg - Matendijk en kruising Vijfsprongweg - Valkse Engweg te Wekerom Vandaag zijn de asfaltwerkzaamheden uitgevoerd op beide kruisingen. Morgen wordt nog markering aangebracht en na deze werkzaamheden zijn de kruisingen weer volledig toegankelijk.
13-07-2021 Kruising Koperensteeg - Matendijk en kruising Vijfsprongweg - Valkse Engweg te Wekerom Vandaag voeren wij de freeswerkzaamheden uit op de genoemde kruisingen. Het straatwerk is gister al voorbereid en morgen zal het asfalt aangebracht worden op beide kruisingen. 


Kruising Koperensteeg - Matendijk en kruising Vijfsprongweg - Valkse Engweg te Wekerom Vanaf maandag 12 juli t/m donderdag 15 juli voeren wij in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit aan de kruising Koperensteeg - Matendijk en de kruising Vijfsprongweg - Valkse Engweg in Wekerom. Via deze app kunt u op de hoogte blijven van de laatste updates van de uitvoering en belangrijke zaken. 

Wat gaan wij doen? Wij voeren onderhoud uit aan het asfalt op de bovengenoemde kruisingen. De bovenste laag van het asfalt wordt vervangen en de markering wordt opnieuw aangebracht. 

Wanneer gaan we dit doen? De werkzaamheden worden uitgevoerd op de volgende dagen:

- Kruising Koperensteeg - Matendijk, 12 juli t/m 15 juli

- Kruising Vijfsprongweg - Valkse Engweg, 13 juli t/m 15 juli

De werkzaamheden zullen wij uitvoeren tussen 06:00 en 17:00. De planning is erg afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij slecht weer kan de planning uitlopen. Hierover zullen we u informeren via deze app. 

Wat betekent dit voor u? Tijdens de werkzaamheden worden de genoemde kruisingen volledig afgesloten. Het verkeer wordt niet omgeleid omdat het geen doorgaande wegen betreft. Omrijden is natuurlijk wel mogelijk via onder andere de Hoge Valkseweg, de Lage Valkseweg en de Edeseweg.