Bruinehorst Ederveen

Bruinehorst Ederveen Ede

Locatie

Bruinehorst Ederveen Vorig jaar hebben we in opdracht van de gemeente Ede asfaltwerkzaamheden uitgevoerd op de Bruinehorst Ederveen. De kwaliteit van het nieuwe asfalt is te snel achteruit gegaan, waardoor herstel noodzakelijk is.

Vanaf woensdag 21 juli t/m vrijdag 23 juli voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede de werkzaamheden uit. Via deze app blijft u op de hoogte over de werkzaamheden en belangrijke zaken.

Wat gaan we doen? We brengen de bovenste laag asfalt opnieuw aan met nieuwe markering en we boren de putranden opnieuw in.

Wanneer gaan we dit doen? De werkzaamheden worden uitgevoerd op de volgende dagen

  • Woensdag 21 juli frezen deklaag
  • Donderdag 22 juli aanbrengen asfalt en markering
  • Vrijdag 23 juli inboren putranden

De planning is erg afhankelijk van het weer, bij slecht weer kan de planning uitlopen. Hierover informeren we u in deze app.

Wat betekent dit voor u? Tijdens de werkzaamheden wordt de Bruinehorst volledig afgesloten. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via de Tienminutenweg – Klomperweg – Bruinehorsterweg.

De fietsdoorsteek bij de Hoofdweg wordt tijdelijk open gezet voor autoverkeer in verband met de bereikbaarheid. Op donderdag 22 juli is de Bruinehorst echt volledig afgesloten, omdat we dan het asfalt aanbrengen over de volle breedte van de weg.