Molenparkweg Lunteren

Molenparkweg Lunteren Ede

Locatie

20-07-2021 Molenparkweg Lunteren Gister zijn de freeswerkzaamheden uitgevoerd op de locaties waar asfaltreparaties nodig waren en vandaag is het asfalt aangebracht. De weg is weer volledig toegankelijk.
Molenparkweg Lunteren Op maandag 19 juli en dinsdag 20 juli voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit aan de Molenparkweg in Lunteren. Via deze app blijft u op de hoogte over de werkzaamheden.

Wat gaan we doen? We voeren kleinschalig onderhoud uit aan het asfalt tussen de Mielweg en de kruising Westelijke parallelweg - Valkseweg.

Wanneer gaan we dit doen? De werkzaamheden worden uitgevoerd op maandag 19 en dinsdag 20 juli op werkdagen tussen 06:00 en 17:00. De planning is erg afhankelijk van het weer, bij slecht weer kan de planning uitlopen. Hierover informeren we u in deze app.

Wat betekent dit voor u? Tijdens de werkzaamheden wordt de Molenparkweg en het eerste deel van de Westelijke parallelweg volledig afgesloten. Bent u aanwonende, dan kunt u uw auto het beste in één van de zijstraten parkeren deze twee dagen.

Ter hoogte van de Valkseweg – Oranjeplein nemen we tijdelijke de afzetpalen weg, zodat er een ingang ontstaat naar de wijk, zodat niemand op de Westelijke parallelweg tegen het verkeer in hoeft te rijden.