Bushaltes Frans Halslaan

Frans Halslaan Ede Ede

Locatie

Update bushaltes Frans Halslaan 26-10-2021

De werkzaamheden aan de bushaltes aan de Frans Halslaan zijn nagenoeg afgerond. Donderdag 28 oktober wordt er nog markering aangebracht op de nieuwe verharding. . Voor de markeringswerkzaamheden is er geen nieuwe afsluiting nodig. Zodra het beton is uitgehard op 3 november vervallen de tijdelijke bushaltes en gaan de bushaltes op de Frans Halslaan weer open.Update werkzaamheden bushaltes Frans Halslaan
De werkzaamheden aan de bushaltes zijn maandag begonnen. Helaas heeft het werk vertraging opgelopen. Vandaag zou er beton gestort worden t.b.v. de verharding van de busbaan. Deze werkzaamheden worden verschoven naar volgende week maandag (18-10) en dinsdag (19-10).  Dit betekend dat donderdag (14-10) en vrijdag (15-10) de Frans Halslaan weer beschikbaar is in beide richtingen. Volgende week zal de afzetting en omleiding weer ingezet worden. Dit betekend dat volgende week de weg afgesloten is in 1 richting op maandag, dinsdag en vrijdag. De vrijdag stond al gepland zoals eerder gecommuniceerd.
Werkzaamheden
Vanaf maandag 11 oktober t/m vrijdag 15 oktober voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit aan de bushalte aan de Frans Halslaan. Via deze brief informeren we u over deze werkzaamheden.

Wat gaan we doen?
In opdracht van de gemeente Ede vervangen wij het asfalt bij de bushalte voor een betonverharding.

Wanneer gaan we dit doen?
Tussen 11 en 15 oktober gaan we het asfalt verwijderen en vervangen voor beton.
Tussen 15 oktober en 3 november zijn de bushaltes afgesloten i.v.m. uitharden beton.
Op 22 oktober ronden we de werkzaamheden af met o.a. aanbrengen markering.

Wat betekent dit voor u?
Tussen 11 en 15 oktober en op 22 oktober is er hinder, maar is de Willy Brandtlaan nog wel bereikbaar vanaf de Frans Halslaan. U kunt met een aangepaste snelheid door het werkvak rijden. Het is niet mogelijk om vanaf de Willy Brandtlaan de Frans Halslaan op te rijden, hiervoor wordt er een omleiding ingesteld zodat de bereikbaar gewaarborgd blijft.

Tussen 15 oktober en 3 november zijn enkel de betonstroken afgesloten. Dit betekend dat de bussen op de rijbaan halteren.

De werkzaamheden worden overdag tussen 06.00 – 17.00 uur uitgevoerd. We zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij aanpassingen in de planning wordt dit gecommuniceerd in onze App.