Molenweg - Laarweg Harskamp

Molenstraat Harskamp Ede

Locatie

Update werkzaamheden 19-11-2021:
Vrijdag 19 november heeft van Gelder de herstel werkzaamheden afgerond. Dit betekend dat de werkzaamheden precies op planning lopen en dat de weg na de middag weer beschikbaaris en hierdoor vervallen de verkeersmaatregelen. Binnenkort worden er nog aanvullende werkzaamheden uitgevoerd. Het gaat om het inboren van de putkoppen zodat de rioolputten ook weer bereikbaar zijn voor onderhoud. Onderstaand vinden jullie een aantal foto's van het nieuw aangebrachte asfalt. Wij zijn erg trots op het resultaat.


Werkzaamheden Molenweg - Laarweg
Vanaf 17 november tot 19 november voert Aannemingsmaatschappij van Gelder herstelwerkzaamheden uit aan het asfalt op het kruispunt Molenweg – Laarweg te Harskamp.

Wat gaan we doen?
Er worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd aan het asfalt op het kruispunt Molenweg – Laarweg omdat het asfalt op de kruising harder achteruit gaat dan zou moeten. Er wordt begonnen met het verwijderen van de bovenste laag asfalt. Dit is een laag van ongeveer 4 cm dik. Vervolgens zal er een nieuwe laag asfalt aangebracht worden. Nadat het nieuwe asfalt voldoende is gewalst zal de markering opnieuw worden aangebracht. Op een ander nog te bepalen moment worden de putten teruggebracht door middel van boren in het asfalt.

Wanneer gaan we dit doen?
De werkzaamheden starten op 17 november t/m 19 november.

Wat betekent dit voor u?
Tijdens de werkzaamheden is het kruispunt Molenweg – Laarweg volledig afgesloten. Er wordt geen omleiding geplaatst.

De werkzaamheden worden overdag tussen 06.00 – 17.00 uur uitgevoerd. We zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij aanpassingen in de planning wordt dit gecommuniceerd in deze App.

Herstelwerkzaamheden Molenweg - N310
In 2022 wordt er nogmaals een herstel actie gepland. Het deel Molenstraat wat grenst aan de N310 gaat ook sneller achteruit dan gewenst is. Gezien de bereikbaarheid van het industrieterrein worden de werkzaamheden in 2 delen uitgevoerd.

Druk hier voor het verkeersplan