Werkzaamheden Binnenveld Ede

Maanderdijk Ede Ede

Locatie

Update 30-11-2021 - Wijziging in de planning
Door de slechte weersomstandigheden lopen diverse werkzaamheden uit. Dit betekend dat wij met de werkzaamheden in het Binnenveld te Ede later beginnen. De werkzaamheden starten op donderdag 2 december. We zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij aanpassingen in de planning wordt dit gecommuniceerd in deze App.

 


Werkzaamheden
Vanaf Woensdag 1 december t/m vrijdag 10 december voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit aan diverse wegen in het Binnenveld.

Wat gaan we doen?
In opdracht van de gemeente Ede voeren wij onderhoud uit aan het asfalt. Op diverse locaties word het asfalt deels vervangen zodat de staat van de wegen niet verslechterd.

Wanneer gaan we dit doen?
Vanaf woensdag 1 december t/m vrijdag 3 december voeren we werkzaamheden uit aan de:
- Langesteeg
- Vier-morgenweg
- Krommesteeg
- Harnsedijkje
- Dijkgraaf
- Kraatsweg
- Bennekomsekade
- Maanderdijk

Op donderdag 9 en vrijdag 10 december voeren we werkzaamheden uit aan de:
- Zuiderkade
- Maanderdijk

Wat betekent dit voor u?
Bovengenoemde wegen worden gedeeltelijk of in zijn geheel afgesloten. Er worden geen omleidingen geplaatst. Doorgaand verkeer kan omrijden via omliggende wegen. Bestemmingsverkeer kan met de verkeersregelaars overleggen of zij hun bestemming kunnen bereiken. De werkzaamheden worden overdag tussen 06.00 – 17.00 uur uitgevoerd. We zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij aanpassingen in de planning wordt dit gecommuniceerd in deze App.