Bakreparaties div. straten Ede

Ede Ede GE

Locatie

Update 9-6-2022 - Werkzaamheden diverse wegen
Woensdag 15 juni 2022 voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit aan diverse wegen te Ede. Via deze brief informeren we u over deze werkzaamheden.

Wat gaan we doen?
In opdracht van de gemeente Ede voeren wij onderhoud uit aan het asfalt. Op diverse locaties word het asfalt deels vervangen zodat de staat van de wegen niet verslechtert. Ook worden eventuele klinkersleuven hersteld met asfalt.

Wanneer gaan we dit doen?
Op woensdag 15 juni starten wij met de werkzaamheden. Heeft u een brief ontvangen dan komen wij bij u in de omgeving met de werkzaamheden.

Wat betekent dit voor u?
Diverse wegen worden voor een korte tijd afgesloten. De meeste wegen zijn van de andere kant bereikbaar. Het verkeer wordt begeleidt door verkeersregelaars. Houdt rekening dat woensdag 15 juni hinder zult ondervinden van de werkzaamheden.

We zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij aanpassingen in de planning wordt dit gecommuniceerd in onze App.


 


Update 31-1-2022 - Hervatten werkzaamheden
Binnenkort voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit op diverse locaties te Ede. Zodra er meer bekend is over de uitvoering plaatsen we hier informatie over de bereikbaarheid en de verkeersplannen.


 


Update 21-12-2021 - Einde werkzaamheden 2021
De werkzaamheden voor 2021 zitten er op.  Door vertraging hebben we niet (in zijn geheel) alle locaties kunnen afronden. Wij hebben geen werkzaamheden uitgevoerd op de Beekdaalseweg te Otterlo en zijn we niet gereed op de Roekelsebosweg te Otterlo.  De asfaltwerkzaamheden liggen tot eind Q1 stil. Daarna worden de werkzaamheden weer opgepakt waaronder de eerder genoemde locaties. Zodra er meer bekend is over de uitvoering plaatsen we hier informatie over de planning , bereikbaarheid en eventuele verkeersplannen.

Aannemingsmaaterschappij van Gelder wenst u prettige feestdagen.


 

 


Update 6-12-2021 - Detailplanning
Inmiddels is er een detailplanning bekend voor de werkzaamheden:

Donderdag 9-12
-      Quarles van Uffordlaan Bennekom

Vrijdag 10-12
-      Quarles van Uffordlaan Bennekom
-      Nizolaan Ede
-      Veenstraat Lunteren
-      Veenweg Lunteren

Maandag 13-12
-      Veenweg Lunteren
-      Dr. Hoolboomweg De Klomp (fietspad)
-      Kleefsehoek Ede (voetpaden)

Dinsdag 14-12
-      Paasbergweg Ede (voetpaden)
-      Vosseakkers Ede (voetpaden)
-      Beekdalseweg Otterlo (fietspaden)

Woensdag 15-12
-      Beekdalseweg Otterlo (fietspaden)
-      Heideweg Otterlo (fietspaden)

Donderdag 16-12
-      Roekelsebosweg Otterlo

Vrijdag 17-12
-      Roekelsebosweg Otterlo

We zijn sterk afhankelijk van het weer. Het kan zijn dat werkzaamheden op een locatie daardoor langer duren. 
Ook kan het zijn dat daarom werkzaamheden helemaal niet doorgaan. Bij aanpassingen in de planning wordt dit gecommuniceerd in onze App. 
 

 

 

Werkzaamheden
In opdracht van de gemeente Ede voert de Aannemingsmaatschappij Van Gelder werkzaamheden uit aan diverse wegen in de gemeente Ede.

Wat gaan we doen?
In opdracht van de gemeente Ede voeren wij onderhoud uit aan het asfalt. Op diverse locaties word het asfalt deels vervangen zodat de staat van de wegen niet verslechterd.

Wanneer gaan we dit doen?
De werkzaamheden worden in de laatste weken van 2021 uitgevoerd. Waarin we per dag op diverse locaties werkzaamheden uitvoeren.

Wat betekent dit voor u?
Indien u deze brief in uw brievenbus krijgt worden er in de komende dagen werkzaamheden in uw straat uitgevoerd. Dit betekent dat voor maximaal 2 dagen uw straat deels of in zijn geheel is afgesloten. U kunt hierbij hinder ondervinden.
De werkzaamheden worden overdag tussen 06.00 – 17.00 uur uitgevoerd. We zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij aanpassingen in de planning wordt dit gecommuniceerd in onze App.