Veldbeeklaan Ede

Veldbeeklaan Veldhuizen Ede

Locatie

Update werkzaamheden 7 maart
Afgelopen vrijdag (4 maart) heeft van Gelder nieuw asfalt aangebracht in de rijbaan. Hierna is de weg weer vrijgegeven voor verkeer. Aankomende tijd zullen er nog een aantal kleinere werkzaamheden uitgevoerd worden waar hinder van ondervonden kan worden.  Wij zijn trots op het resultaat en hebben goede en leuke reacties ontvangen. Onderstaande foto hebben wij opgestuurd gekregen met dank aan de heer Krips.


 Update werkzaamheden 3 maart
Afgelopen vrijdag (25 februari) zou er nieuwe asfalt op de rijbaan aangebracht worden. Door slechte weersvoorspellingen heeft van Gelder samen met de gemeente Ede besloten om de werkzaamheden niet door te laten gaan. Afgelopen week is van Gelder druk bezig geweest om de werkzaamheden opnieuw in te plannen. De asfaltwerkzaamheden worden morgen (vrijdag 4 maart) uitgevoerd.

Wat betekend dit voor u?Wij verzoeken u om uw auto voor 07.00 te verplaatsen wanneer deze op de Veldbeeklaan staat. Dit om te voorkomen dat de werkzaamheden vertraging oplopen. Verder zal de gehele weg afgesloten zijn vanaf 07.00 tot 16.00.


 


Update werkzaamheden 28 februari
Voor afgelopen vrijdag (25 februari) stond werkzaamheden in de rijplaan gepland. Helaas door de weervoorspellingen hebben we de werkzaamheden deels gecanceld. De werkzaamheden worden eind week 9 hervat. Aanwonenden krijgen weer een brief wanneer de datum vast staat. Als hier vragen over zijn kunt u contact opnmenen met projectcoördinator Niels Visscher.


 


Update werkzaamheden 11 februari
De werkzaamheden lopen voorspoedig, onderstaand vinden jullie een aantal foto's. Binnenkort zal er een brief gestuurd worden naar de aanwonenden van de Veldbeeklaan om een wijziging in de planning aan te geven. Als hier vragen over zijn kunt u contact opnmenen met projectcoördinator Niels Visscher.


 


Werkzaamheden Veldbeeklaan
Vanaf maandag 10 januari t/m 11 maart voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit de Veldbeeklaan te Ede. 

Wat gaan we doen?
In opdracht van de gemeente Ede voeren wij onderhoud uit de Veldbeeklaan te Ede. Vanaf Groevenbeek tot aan de Hofbeeklaan. Wij voeren o.a. de volgende werkzaamheden uit: Vervangen de bovenste laag asfalt van de rijbaan, vervangen diverse trottoirs en inritten, vervangen putranden en kolken, vervangen van bomen en diverse groenvakken. De groen werkzaamheden worden uitgevoerd in combinatie met de groenaannemer Van der Bijl & Heierman.

Wanneer gaan we dit doen?
De werkzaamheden worden vanaf 10 januari t/m 11 maart uitgevoerd. Ten behoeve van de bereikbaarheid wordt er zoveel mogelijk gewerkt in fases. Hierdoor is de Veldbeeklaan voor direct aanwonenden wel beschikbaar op plekken waar nog geen werkzaamheden worden uitgevoerd. Een dag voor start van een nieuwe fase zullen wij u informeren voor het eventueel verplaatsen van uw auto. Wij starten 10 januari vanaf de Groevenbeek t/m Albeek 33. De auto’s van deze huisnummers dienen op maandag 10 januari elders te staan.

Wat betekent dit voor u?
De weg is afgesloten van 10 januari t/m 11 maart voor al het doorgaande verkeer. Verkeer wat de wijk uit moet wordt omgeleid over Grootveld en Groevenbeek/Hulsbeek. Direct aanwonenden kunnen met hinder door het werkvak, let daar bij op om de route te kiezen zonder werkzaamheden. Bewoners van het Opveld krijgen een tijdelijke ontsluiting via het voetpad wat ten noorden aansluit op het Opveld. Direct aanwonenden worden geïnformeerd waar van Gelder voor de aankomende periode aan het werk is zodat er geen auto’s in de weg staan.

De werkzaamheden worden overdag tussen 06.00 – 17.00 uur uitgevoerd. We zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij aanpassingen in de planning wordt dit gecommuniceerd in deze App.

Afvalinzameling
Vanuit ACV komt het verzoek om containers die aangeboden kunnen worden binnen de periode 10 januari t/m 11 maart buiten de afzetting van de werkzaamheden te plaatsen. Voorbeeld locaties hebben wij aangegeven op de kaart. Wij verzoeken u om gebruik te maken van het aangewezen locatie per aangegeven gebied. Let hierbij op om dit ook aan de aangegeven zijde van de weg te doen. Graag met de wielen van de weg af en 20cm tussenruimte zodat de zijlader de containers kan ledigen.