Veldbeeklaan Ede

Veldbeeklaan Veldhuizen Ede

Locatie

Werkzaamheden Veldbeeklaan
Vanaf maandag 10 januari t/m 11 maart voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit de Veldbeeklaan te Ede. 

Wat gaan we doen?
In opdracht van de gemeente Ede voeren wij onderhoud uit de Veldbeeklaan te Ede. Vanaf Groevenbeek tot aan de Hofbeeklaan. Wij voeren o.a. de volgende werkzaamheden uit: Vervangen de bovenste laag asfalt van de rijbaan, vervangen diverse trottoirs en inritten, vervangen putranden en kolken, vervangen van bomen en diverse groenvakken. De groen werkzaamheden worden uitgevoerd in combinatie met de groenaannemer Van der Bijl & Heierman.

Wanneer gaan we dit doen?
De werkzaamheden worden vanaf 10 januari t/m 11 maart uitgevoerd. Ten behoeve van de bereikbaarheid wordt er zoveel mogelijk gewerkt in fases. Hierdoor is de Veldbeeklaan voor direct aanwonenden wel beschikbaar op plekken waar nog geen werkzaamheden worden uitgevoerd. Een dag voor start van een nieuwe fase zullen wij u informeren voor het eventueel verplaatsen van uw auto. Wij starten 10 januari vanaf de Groevenbeek t/m Albeek 33. De auto’s van deze huisnummers dienen op maandag 10 januari elders te staan.

Wat betekent dit voor u?
De weg is afgesloten van 10 januari t/m 11 maart voor al het doorgaande verkeer. Verkeer wat de wijk uit moet wordt omgeleid over Grootveld en Groevenbeek/Hulsbeek. Direct aanwonenden kunnen met hinder door het werkvak, let daar bij op om de route te kiezen zonder werkzaamheden. Bewoners van het Opveld krijgen een tijdelijke ontsluiting via het voetpad wat ten noorden aansluit op het Opveld. Direct aanwonenden worden geïnformeerd waar van Gelder voor de aankomende periode aan het werk is zodat er geen auto’s in de weg staan.

De werkzaamheden worden overdag tussen 06.00 – 17.00 uur uitgevoerd. We zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij aanpassingen in de planning wordt dit gecommuniceerd in deze App.

Afvalinzameling
Vanuit ACV komt het verzoek om containers die aangeboden kunnen worden binnen de periode 10 januari t/m 11 maart buiten de afzetting van de werkzaamheden te plaatsen. Voorbeeld locaties hebben wij aangegeven op de kaart. Wij verzoeken u om gebruik te maken van het aangewezen locatie per aangegeven gebied. Let hierbij op om dit ook aan de aangegeven zijde van de weg te doen. Graag met de wielen van de weg af en 20cm tussenruimte zodat de zijlader de containers kan ledigen.