Geleenhof Ede

J.P. Broekhovenstraat

Locatie

Werkzaamheden fietsroute Geleenhof Ede
Vanaf maandag 21 februari t/m vrijdag 4 maart voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede werkzaamheden uit aan het fietspad Geleenhof te Ede. Het gaat om het fietspad aan te laten sluiten op de brug richting Grootveld. Via deze brief informeren we u over deze werkzaamheden.

Wat gaan we doen?
In opdracht van de gemeente Ede voeren verzorgen wij de aanleg van het fietspad nabij Geleenhof. In 2019 is het betonnen fietspad aangelegd tussen de N224 en Geleenhof. Wij zullen het fietspad tussen N224 en Geleenhof verlengen en aansluiten op de brug tussen Geleenhof en Grootveld. Hierbij passen wij de afwatering aan zodat het meeste regenwater wordt afgevoerd naar het groen.

Wanneer gaan we dit doen?
De werkzaamheden worden vanaf 21 februari t/m 4 maart uitgevoerd.

Wat betekent dit voor u?
De brug is voor deze gehele periode afgesloten. Het fietspad richting de N224 is afgesloten vanaf Geleenhof en afgesloten voor doorgaand fietsverkeer vanaf de N224. Het sportveld is wel bereikbaar vanaf de N224.

Het fietspad wordt na 4 maart weer opengesteld voor fietsers maar is nog afgezet voor auto’s omdat het beton dan nog moet uitharden.

De rijbaan en parkeerplaatsen ter hoogte van Geleenhof 5 t/m 7 worden opgebroken in deze periode waardoor deze tijdelijk niet bereikbaar zijn.

De werkzaamheden worden overdag tussen 06.00 – 17.00 uur uitgevoerd. We zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij aanpassingen in de planning wordt dit gecommuniceerd op deze App.