Daltonstraat e.o. Ede

Daltonstraat Ede Ede

Locatie

Werkzaamheden Daltonstraat e.o. Ede
Het zal u vast niet ontgaan zijn maar Aannemingsmaatschappij van Gelder voert in opdracht van de gemeente Ede onderhoudswerkzaamheden uit op de Daltonstraat, Wellensiekstraat en Darwinstraat te Ede. Via deze brief informeren we u over de werkzaamheden.

Wat gaan we doen?
Op de Daltonstraat en Wellensiekstraat vervangen wij de bovenste laag van het asfalt. Waar zwakke plekken in het asfalt zijn geconstateerd zal een bak gemaakt worden waar en extra laag asfalt wordt vervangen. Daarnaast worden alle putranden vervangen.

Op de Darwinstraat vervangen wij enkel een aantal putranden. Hierbij wordt de bovenste laag asfalt +/- 5 meter voor de putten en 5 meter na de putranden vervangen.

Wanneer gaan we dit doen?
Start werkzaamheden staat gepland voor donderdag 27 oktober. Door wijzigingen in de planning zijn wij al begonnen met voorbereidingen. De voorbereidingen kunnen zonder afsluitingen; enkel kunt u er wel hinder van ondervinden.

Vanaf donderdag 27 oktober zullen de wegen worden afgesloten Donderdag wordt het asfalt verwijderd, vrijdag worden de putranden aangevuld met asfalt en maandag 31 oktober wordt het nieuwe asfalt aangebracht. Vanaf 1 november zijn de wegen weer toegankelijk.

Wat betekent dit voor u?
Voor de Daltonstraat en Wellensiekstraat betekend het dat er omgereden moet worden via de Schutterweg en Francis Baconstraat.

Voor de Darwinstraat betekend dit dat de bedrijven bereikbaar zijn vanaf Faradaystraat en de Banksstraat.

We zijn sterk afhankelijk van het weer. Bij aanpassingen in de planning wordt dit gecommuniceerd in onze App.