Kruising Meulunterseweg Hessenweg Lunteren

J.P. Broekhovenstraat

Locatie

Werkzaamheden kruising Meulunterseweg Hessenweg te Lunteren
Vanaf woensdag 2 november voert Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Ede onderhoudswerkzaamheden uit aan het kruispunt Meulunterseweg – Hessenweg te Lunteren. Via deze brief informeren we u over de werkzaamheden.

Wat gaan we doen?
Het kruispunt Meulunterseweg – Hessenweg te Lunteren wordt voorzien van een nieuwe laag asfalt. Hierbij verwijderen de 1e laag asfalt en bij zwakke plekken in het asfalt verwijderen we een 2e laag. Er wordt vervolgens 1 of 2 nieuwe lagen asfalt terug gebracht. Vervolgens wordt de belijning/markering opnieuw aangebracht. De “rode” fietsstroken worden aangebracht met coating.

Wanneer gaan we dit doen?
De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf woensdag 2 november t/m vrijdag 4 november.

Wat betekent dit voor u?
Tijdens de werkzaamheden is het kruispunt afgesloten. Door de korte duur van de werkzaamheden word het verkeer omgeleid over de omliggende wegen. Dit zal goed worden aangegeven met bebording. Het verkeersplan kunt u vinden op de app.

Hulpdiensten, openbaar vervoer en afvalinzameling
De hulpdiensten worden ook gevraagd om de omleiding te volgen maar zij hebben altijd toegang tot het werkvak.
Het openbaarvervoer gaat de omleiding volgen zoals aangegeven voor doorgaand verkeer. Hierdoor vervalt de bushalte ter hoogte van de Hessenweg.
De afvalinzameling is beperkt mogelijk. Met name de bakken aan de Hessenweg (zie gele cirkel in afbeelding) is niet bereikbaar. De containers dienen verplaatst te worden naar de Meulunterseweg zoals aangegeven op de afbeelding. Let op: zet de containers aan de zijde die de pijl aangeeft.