Bouwkundige opnames uitgevoerd

Geschreven op 03/03/2022
Max Van Dalen


In verband met de werkzaamheden van het project Herinrichting Kamerlingh Onnesstraat en omgeving te Amersfoort, heeft Vermeer Expertise, van Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V. opdracht gekregen om een bouwkundige opname van de woningen uit te voeren. Betreft de woningen nabij het aan te brengen nieuwe riool  (vuilwater- en infiltratieriool).  Half februari 2022 heeft Vermeer Expertise deze bouwkundige opnames uitgevoerd. Afgelopen week is naar de huiseigenaren, die toen geen akkoord hebben gegeven of geen reactie op de aankondigingsbrief hebben gegeven, een nieuwe bewonersbrief verstuurd. 

Wanneer u de vooropname alsnog wenst dient u voor dinsdag 8 maart 2022 contact op te nemen met Vermeer Expertise om een afspraak in te plannen. Zonder afspraak kunnen zij niet garanderen dat zij bij u langskomen. U kunt Vermeer Expertise bereiken op onderstaande contactgegevens:

Telefoonnummer:               085 773 42 44

E-mailadres:                         info@vermeerexpertise.nl

 Wanneer zij niets van u vernemen gaan wij er vanuit dat u niet wenst dat zij bij u een bouwkundige binnenopname uitvoeren. Mocht u naar aanleiding van de uitgevoerde werkzaamheden schade hebben ondervonden en er is geen bouwkundige opname uitgevoerd, dan dient u zelf aan te tonen dat deze schade door de werkzaamheden is ontstaan.