Update van de voortgang van het werkDe afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan de Rodenberg, Apollostraat, Boterberg en Selenakker. Aankomende week zal op de Boterberg en Selenakker asfalt aangebracht worden en komt het einde van de werkzaamheden op die straten in zicht. 

Als deze twee straten afgerond zijn, starten we met het vervangen van de Brakman (tussen Boterberg en Selenakker). Dit gedeelte ronden we voor het einde van dit jaar af. 

Vanwege onvoorziene extra werkzaamheden en de slechte weersomstandigheden loopt het project iets achter op de planning. De laatste straat die in de planning staat is de Persephonéstraat. Het is asl gevolg van de opgelopen vertraging niet meer mogelijk om deze straat in zijn geheel vóór de feestdagen af te ronden. 

Daarom is besloten om deze fase uit te stellen tot het nieuwe jaar. Wanneer de weersomstandigheden in 2020 het toelaten zullen we starten met deze fase, zodat wij deze in één keer in de half-om-half methode uit kunnen voeren. We beperken daarmee de overlast die de werkzaamheden met zich mee brengen tot een minimum.
Laatste update: 15-11-2019
© Van Gelder