Waar gaan wij starten op 22 maart en waar kunt u parkerenOp maandag 22 maart 2021 om 07.00 uur starten wij aan de inrichting van de parkeerterrein achter het Holsteinpad en voor de woningen aan de Burgemeester Verdaasdonkstraat 69 – 77.  De werkzaamheden aan het parkeerterrein hopen wij vrijdag 16 april af te ronden. Het is de bedoeling om de werkzaamheden aan de Burgemeester Verdaasdonkstraat op vrijdag 9 april af te ronden.

In het gele vlak “werkterrein” Van Gelder wordt de oude bestrating verwijderd en de nieuwe inrichting aangebracht inclusief de verlichting. Zie het kaartje

Wat verandert er?
Vanaf maandag 22 maart vanaf 07.00 uur wordt het “werkterrein” voor alle verkeer afgesloten. 

Bereikbaarheid woning
Uw woning blijft, indien nodig, via kunststof loopplanken bereikbaar.

Parkeren

Voor de bewoners aan de Burgemeester Verdaasdonkstraat. U kunt in de periode van 22 maart tot  ongeveer 9 april geen gebruik maken van de parkeerplaatsen op eigen terrein. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein achter uw woning of op de bouwweg met lichtgroen aangegeven op het kaartje.

Voor de bewoners die gebruik maken van het parkeersterrein achter het Holsteinpad. U kunt in de periode vanaf 22 maart tot ongeveer 16 april geen gebruikmaken van deze parkeerplaats. U kunt uw auto parkeren achter de woningen aan de Witrikweg of op de bouwweg. Biede zijn met lichtgroen aangeven op het kaartje.

Openbare verlichting
Tijdens de werkzaamheden wordt ook de openbare verlichting aangebracht.
Laatste update: 18/03/2021
© Van Gelder