Fasering van het werkDe werkzaamheden aan de Hooigracht worden in drie fasen uitgevoerd.

  1. De Pelikaanstraat tussen de Oude Vest en de Hooigracht tussen januari en april 2020, deze fase is klaar voor de Singelloop. 
  2. De Hooigracht tussen de Pelikaanstraat en de st. Jorissteeg tussen april en november 2020, 
  3. De st. Jorissteeg tussen de Hooigracht en het Levendaal tussen november 2020 en maart 2021.

Binnen iedere fase worden dan weer drie of vier subfases gehanteerd zodat voetgangers en fietsers altijd in twee richting gebruik kunnen blijven maken van de weg. Voor het autoverkeer blijft het verkeer stad-uit, dus van de Langegracht richting het Levendaal, langs het werkvak mogelijk. Voor en na het werkvak zijn alle verkeers

Op de tekening hierboven, en hieronder als download .pdf,  vindt u het principe terug van de werkzaamheden met de subfases. LET OP! Dit is een groot bestand met veel informatie dus het laden kan even duren. 

Wij werken momenteel nog hard aan het bouwen van een interactief grafisch model waarin de werkzaamheden en de bereikbaarheid in chronologische volgorde voorbij komen. Zodra dit model klaar voegen wij het toe aan de App.


A1 - Bijlage A - Faseringsoverzicht Aangepast 2.0 A1 - Bijlage A - Faseringsoverzicht Aangepast 2.0Laatste update: 12-11-2019
© Van Gelder