Planning van het werkDe werkzaamheden aan de Pelikaanstraat, Hooigracht en de st. Jorissteeg worden uitgevoerd tussen januari en december 2020.

Wij voeren de werkzaamheden in drie fases uit om de hinder te minimaliseren en de bereikbaarheid zo optimaal mogelijk te houden.

  1.  Fase 1 omvat de Pelikaanstraat tussen de Oude Singel en de Kaasmarkt. Dit deel van het werk is ondertussen uitgevoerd.
  2.  Fase 2 omvat de Hooigracht tussen de kruising met de ir. Driessenstraat tot de Hogewoerd. Dit deel van het werk wordt uitgevoerd tussen april en november. Daarnaast wordt dan ook de Hogewoerd tussen de st. Jorissteeg en de Hogewoerdsbrug aangepakt.
  3.  Fase 3 omvat de st. Jorissteeg tussen de Hogewoerd en het Levendaal.  Dit deel van het werk wordt uitgevoerd tussen november 2020 en maart 2021. Het werk is dan klaar.

Iedere fase wordt opgedeeld in meerdere stappen. In fase 1 en 3 zijn dat drie stappen en in fase 2 zijn dat er vier. Daarmee bereiken we dat voetgangers en fietsers in twee richtingen kunnen blijven maken van de weg.  Het autoverkeer kan van noord naar zuid blijven rijden.
Laatste update: 12-11-2019
© Van Gelder