Werkzaamheden van Liander Elektra op de Hooigracht vanaf 23 maart.Eind maart start Liander met werkzaamheden aan de verlegging van elektrakabels op de Hooigracht vooruitlopend op onze werkzaamheden aan de Hooigracht. 

Wat gaat er gebeuren?

Netbeheerder Liander start op 23 maart 2020 met de vervanging van elektrakabels aan de oneven zijde van de Hooigracht tussen de kruising met de Nieuwe Rijn en Hooigracht 27. Aan de even zijde van de Hooigracht vindt op de hoek van de Nieuwstraat werk plaats om de nieuwe kabels te koppelen aan de bestaande. De werkzaamheden nemen circa twee weken in beslag. Na afloop van het werk maakt Liander de straat weer dicht.

Bereikbaarheid en parkeren

Voetgangers:

Tijdens de werkzaamheden is het voetpad aan de oneven zijde van de Hooigracht tussen de Nieuwe Rijn en huisnummer 27 afgesloten. Aan de even zijde van de Hooigracht is dit tussen de Nieuwe Rijn en de Nieuwstraat het geval. De voetgangers worden ter plaatse omgeleid. De woningen en winkels blijven altijd te voet bereikbaar.

Fietsers:

Fietsers richting het Noorderkwartier worden omgeleid via de Middelstegracht. Fietsers richting het Levendaal worden omgeleid via de naastgelegen rijbaan.

Autoverkeer:

Het autoverkeer ondervindt geen hinder van de werkzaamheden.
Laatste update: 09-03-2020
© Van Gelder