Aan het werk tijdens Covid-19Aangepaste werkzaamheden vanwege coronavirus

Er zijn veel maatregelen in Nederland om het coronavirus te stoppen. Mogelijk zit u veel thuis en krijgt u minder bezoek. Dat is vervelend, maar ook logisch. Want verspreiding van het virus moeten we met z’n allen tegengaan. In elk geval ziet het leven er tot 6 april anders uit dan normaal.

Wij blijven aan het werk!
Gelukkig gaat het werk van Van Gelder in Leiden ‘gewoon’ door. Voorlopig blijven wij aan het werk. Natuurlijk volgen onze mensen alle hygiënevoorschriften van het RIVM op. Net als eventuele nader opgelegde maatregelen. Wij informeren u daar zo goed mogelijk over.

Minder mensen
Van Gelder werkt in kleinere groepen, met minder werknemers. Mensen worden soms op andere plekken ingezet. Dat moet omdat daar bijvoorbeeld mensen niet werken omdat zij gedwongen moeten thuisblijven. Helaas is dat even niet anders, we hopen dat u dat begrijpt. Het kan daarom zijn dat ons werk vertraging oploopt.  Dat is natuurlijk niet leuk maar altijd nog beter dan helemaal geen voortgang buiten.

Geen persoonlijk contact
Ook persoonlijk contact kan nu even niet.  Ook vragen wij u niet naar de keet aan de Haarlemmerstraat te komen. William Verbij is natuurlijk nog steeds per mail of telefoon bereikbaar.

Heeft u vragen over het coronavirus?
Kijk voor informatie en vragen op de website van de RIVM www.rivm.nl/coronavirus

 

Dank voor uw geduld en begrip en veel sterkte gewenst!
Laatste update: 23-03-2020
© Van Gelder