Aanstaande maandag gaan we om naar stap 3 op de HooigrachtOp woensdag 17 juni hebben we het asfalt van de tijdelijke rijbaan aan de oneven zijde van de Hooigracht aangebracht. Vandaag en morgen voorzien we dit asfalt van strepen en richten we het verder in zodat het verkeer er vanaf volgende week gebruik van kan maken.

Op de tijdelijk rijbaan komt het autoverkeer te rijden richting het Levendaal, de fietsers en er is ruimte voor een voetpad. De baan van kunststof loopschotten verdwijnt daarmee dus aan de oneven zijde.Aanstaande maandag zetten we vanaf 09:30 het verkeer om naar de nieuwe tijdelijke rijbaan aan de oneven zijde van de Hooigracht. Om dit veilig te kunnen doen rijdt het verkeer voor een kort moment om via de ir Driessenstraat en de Zijlsingel. Dit werk wordt bewust na de ochtendspits uitgevoerd om de hinder voor het verkeer en de omgeving te minimaliseren.

Het werk aan de even zijde van de Hooigracht

Zodra het verkeer omgezet is breken we de tijdelijke rijbaan aan de even zijde van de Hooigracht op en brengen we daarna de riolering op dezelfde wijze aan als aan de even zijde is gebeurd. Voor de voetgangers en winkels leggen we langs de gevels een voetpad van kunststof loopschoten aan.


fases 2 - stap 3 en stap 4 fases 2 - stap 3 en stap 4Laatste update: 18-06-2020
© Van Gelder