Nog één dagNa drie weken afsluiting gaat de Hooigracht morgen in de loop van de dag weer open voor het verkeer. Ondanks de regen is er de afgelopen dagen veel zichtwerk gemaakt op de Hooigracht met een prachtig resultaat.

De deklaag is vandaag aangebracht tussen de Nieuwstraat en de Hogewoerd en op het deel tussen de ir. Driessenstraat en de Nieuwstraat aan de even zijde van de weg. Daar komt morgen in de loop van de dag het verkeer weer op te rijden vanaf de Langegracht naar het Levendaal.  Het straatwerk is bijna klaar tussen de Nieuwstraat en de Nieuwe Rijn. Morgen wordt daar nog de laatste hand aan gelegd. Het straatwerk tussen de Nieuwe Rijn en de Hogewoerd gebeurt volgende week.

Volgende week starten we ook met de vierde stap in de Hooigracht tussen de ir. Driessenstraat en de Nieuwstraat. het tijdelijke asfalt wordt dan in 6 weken tijd vervangen voor het nieuwe straatwerk. Op 20 november is dit deel dan ook klaar. Het blijft dus nog even druk op de Hooigracht maar dan niet meer 7 dagen in de week.
Laatste update: 09-10-2020
© Van Gelder