Weer aan het werk na een bijzondere winterweek.Wat een bijzondere winterweek hebben we gehad vorige week! Of je nu een fan bent van de winter of niet, het was niet te ontkennen dat Koning Winter op bezoek is geweest in Nederland. Voor het sleëen en schaatsen natuurlijk perfect en veel mensen hebben er ook van genoten. Er werd zelfs sinds lange tijd weer geschaatst op de grachten in Leiden.

Voor het werk aan de st. Jorissteeg was de winter natuurlijk wat minder prettig want door de sneeuw en de vorst was het werken buiten onmogelijk. Vandaag zet de dooi echter definitief door en zodra de bevroren ondergrond weer ontdooid is kunnen we weer aan het werk om de st. Jorissteeg af te maken. Wanneer dat precies is valt lastig te zeggen maar we verwachten op woensdag of donderdag weer aan het werk te kunnen zijn.   

Door de winter hebben de werkzaamheden ongeveer twee weken vertraging opgelopen en we verwachten het werk dan ook medio maart af te kunnen ronden. Wanneer de kruising van de Hogewoerd en de Sint Jorissteeg is afgesloten in verband met het asfalteren kunnen wij u aan het einde van deze week melden op de App.  
Laatste update: 15-02-2021
© Van Gelder