Vanaf morgen weer aan het werk, op 12 maart zijn we klaarDe ondergrond van de Sint Jorissteeg is ondertussen zover ontdooid dat we vanaf morgen (woensdag 17 februari)) weer aan het werk kunnen.  We gaan dan verder met het straatwerk en de voorbereidingen voor het nieuwe asfalt.

Het asfalt van de nieuwe rijbaan brengen als gevolg van de vertraging aan in de week van 8 t/m 12 maart en in die week is de kruising van de Hogewoerd en de Sint Jorissteeg dan ook afgesloten voor alle verkeer uit de Hogewoerd komende vanuit de richting van de Kraaijerstraat.

Verkeer uit de Hogewoerd wordt vanaf de kruising met de Kraaijerstraat omgeleid naar het Levendaal. Zie hiervoor ook de bijlage onder dit bericht.

Vrijdagmiddag 12 maart ronden wij het werk aan de Sint Jorissteeg af. Dan is het voor het autoverkeer na een jaar werkzaamheden ook weer mogelijk om in twee richtingen te rijden tussen het Levendaal en de Langegracht via de Sint Jorissteeg, de Hooigracht en de Pelikaanstraat.


Hogewoerd afsluiting en omleiding 8 tm 12 mrt 2021.pdf Hogewoerd afsluiting en omleiding 8 tm 12 mrt 2021Laatste update: 16-02-2021
© Van Gelder