Belangrijk! Fout in de bewonersbrief van 20 augustusTijdens de informatieavond van 4 september zijn wij door diverse bewoners gewezen op een fout die in onze bewonersbrief van 20 augustus is geslopen. Daarom dan ook dit bericht om deze fout recht te zetten.

In onze brief hebben wij namelijk op de tweede pagina onder het kopje 'Bereikbaarheid tijdens de afsluiting van deeltraject 2' gemeld dat het doorgaande verkeer vanaf Amsterdam richting Ransdorp omgeleid wordt via de Durgerdammerdijk - Durgerdammergouw. Dit is niet juist!

Wij leiden het doorgaande verkeer vanuit Amsterdam richting Ransdorp namelijk uitsluitend om via Zunderdorp. In de bijlage aan het einde van de brief staat de omleidingsroute via een blauw gestippelde route op de kaart aangegeven. U vindt deze kaart ook hier.

Wij betreuren de verwarring die hierdoor mogelijk is ontstaan bij de bewoners van Durgerdam en bieden hier dan ook onze excuses voor aan. Met een aparte brief worden alle bewoners van Durgerdam hier in de aankomende week over op de hoogte gebracht.
Laatste update: 05-09-2019
© Van Gelder