De bereikbaarheid van 4 t/m 10 novemberHieronder vindt u het overzicht van de bereikbaarheid in de aankomende week, van 4 tot en met 10 november.

Deeltraject 1: Rotonde Liergouw – Schellingwouderdijk Er veranderd in de aankomende week niets aan de manier waarop het dorp Schellingwoude, de Liergouw, de Paterslaan, de Bavinkhof en de Wijkergouw bereikbaar zijn.

Deeltraject 2: Rotonde Zuiderzeeweg – Ransdorp 

Ma. t/m vrij. tussen 07:00 en 16:00.

Vanaf aanstaande maandag 4 november, 07:00 zijn alle woningen (huisnummer 52 t/m 88) in eerste instantie bereikbaar vanaf de kant van Amsterdam omdat ons werk start aan de kant van Ransdorp en dan richting Amsterdam beweegt. Gaandeweg de voortgang van het werk zullen er steeds meer woningen bereikbaar zijn vanaf de kant Ransdorp zodra we met onze werkzaamheden deze woningen zijn gepasseerd. De gele pijlen op de paaltjes tegenover uw inrit wijzen u de weg. Ook zijn de verkeersregelaars op de hoogte van de juiste kant waarop de woningen bereikbaar zijn.

Let er bij het passeren van de tijdelijke brug op dat u hier heel langzaam overheen rijdt om schade aan uw auto te voorkomen. De opritten van de brug zijn erg steil en kunnen alleen met een hele lage snelheid gepasseerd worden door normale personenauto's. Dat is ook de reden dat we deze brug buiten onze werktijden afsluiten voor het autoverkeer.

Vanaf het moment dat we alle voorbereidingen voor de drempels hebben aangebracht (naar verwachting is dit op woensdag het geval) zijn de huisnummers 52 t/m 68 via de kant van Amsterdam bereikbaar en de overige huisnummers vanaf de kant van Ransdorp.

Tussen 16:00 en 07:00

De huisnummers 52 t/m 68 zijn bereikbaar vanaf de kant van Amsterdam en de overige huisnummers vanaf de kant van Ransdorp. De tijdelijk brug bij brug 379 blijft open voor voetgangers en fietsers buiten onze werktijden maar is dan wel afgesloten voor het autoverkeer.
Laatste update: 01-11-2019
© Van Gelder