Bereikbaarheid van 21 t/m 27 oktoberVanaf volgende week is het werk aan de Liergouw op beide deeltrajecten in volle gang. Waar we in de afgelopen week vooral voorbereidend werk hebben uitgevoerd met een beperkte invloed op de omgeving verandert dat in de aankomende weken. Dan gaan we ook echt met de weg zelf aan de slag. De bereikbaarheid van de Liergouw in de komende week ziet er als volgt uit:

Deeltraject 1, Rotonde Zuiderzeeweg – Schellingwouderdijk.

De Liergouw is afgesloten voor het doorgaande verkeer tussen de rotonde Zuiderzeeweg en de Schellingwouderdijk. Het verkeer van en naar Schellingwoude leiden wij dan om via de route Durgerdammerdijk - Schellingwouderdijk. Voor verkeer van en naar de Paterslaan, Bavinkhof en de Wijkergouw is een doorsteek aanwezig door het werkvak vanaf de Schellingwouderdijk.

Deeltraject 2: Rotonde Zuiderzeeweg – Ransdorp

Maandag 21 en dinsdag 22 oktober

Overdag tussen 07:00 en 16:00

Op maandag starten wij het werk bij brug 380 (zijde Ransdorp) om 7:00. In een ‘treintje’ wordt dan het oude asfalt weg gefreesd en op vrachtwagens geladen. Daar waar het oude asfalt nog aanwezig is zijn de woningen en bedrijven bereikbaar vanaf de kant van Amsterdam. Daar waar het oude asfalt weg gefreesd is zijn de woningen bereikbaar vanaf de zijde van Ransdorp. De palen met gele pijlen tegenover de inritten van de woningen wijzen u de weg

Tussen 16:00 en 07:00

Buiten onze werktijden zijn de huisnummers 52 t/m 68 bereikbaar vanaf de zijde van Amsterdam en de overige huisnummers vanaf de zijde van Ransdorp. De tijdelijke brug bij brug 379 is buiten de werktijden dus gesloten voor het verkeer.

Vanaf woensdag 23 oktober tot het einde van de week

Zodra al het oude asfalt is weg gefreesd (naar verwachting is dit op dinsdag aan het einde van de dag het geval) Zijn de huisnummers 52 t/m 68 bereikbaar vanaf de zijde van Amsterdam en de overige huisnummers vanaf de zijde van Ransdorp.
Laatste update: 18-10-2019
© Van Gelder