De werkzaamheden aan de Liergouw in de week van 2 t/m 8 decemberHet einde van het werk is in zicht, nog twee weken en dan kunnen we de Liergouw weer openen voor het verkeer.

Het werk in de komende week

Het aanbrengen van de betonplaten in de dammen en inritten vindt op dit moment plaats rondom huisnummer 78. We verwachten vanaf volgende week dinsdag voorbij de Wipbrug (brug 379) te zijn. Het afronden van het werk aan alle dammen in inritten zou dan aan het einde van de week gereed moeten kunnen zijn. Tegelijkertijd brengen we op diverse plaatsen een puinverharding aan naast de rijbaan en vullen we de bermen aan met grond.

Waar we aan het werk zijn kan het voorkomen dat u mogelijk een paar minuten op een kraan of een vrachtauto moet wachten totdat ze aan de kant kunnen gaan voor u. We hopen op uw begrip hiervoor. 

Doorkijk naar de laatste week (9 t/m 13 december)

In deze week worden de bermen ingezaaid en afgewerkt, worden de verkeersborden geplaatst en de laatste lantaarnpalen recht gezet. Ook ruimen we het werk op en aan het einde van de week stellen we de weg weer open voor het verkeer.
Laatste update: 29-11-2019
© Van Gelder