Soms zit het mee en soms zit het tegenHet slechte weer van vandaag speelt ons parten op het werk. Door de grote hoeveelheid regen krijgen wij vandaag helaas niet alles af wat we hadden gepland.

Het asfalt bij brug 379 was pas rond 12:00 klaar en daarvan was het bedoeling dat dit om 09:00 al het geval zou zijn. Omdat de weg ter plaatse van de drie nog te asfalteren drempels bij Tuinpark Tuinwijck te nat is om te kunnen asfalteren hebben we dit werk voor vandaag afgeblazen. Het moet hier eerst weer wat droger worden.

Het werk aan de kant van Schellingwoude ligt er gelukkig iets beter bij, daar maken we dan ook de middag vol in de hoop dat we daar wel alles kunnen asfalteren wat we hadden gepland.

Wat veranderd er hierdoor?

De tijdelijke brug bij brug 379 wordt niet vandaag maar morgen in de loop van de ochtend terug geplaatst, het asfaltwerk bij de drempels bij Tuinpark Tuinwijck is nu verplaatst naar aankomende maandag. We hopen dat de weergoden ons dan beter gezind zijn.

Als we het asfalt aan de kant van Schellingwoude ( deeltraject 1) vandaag kunnen verwerken dan liggen we daar nog op planning.

Bereikbaarheid.

Binnen deeltraject 2 geldt het volgende: Huisnummers 52 t/m 68 zijn bereikbaar vanaf Amsterdam en de overige huisnummer vanaf de kant van Ransdorp. Morgen kan er in de loop van de ochtend, zodra de tijdelijke brug weer op zijn plek ligt, weer gebuik gemaakt worden van deze brug door de overige huisnummers om richting Amsterdam te rijden.
Laatste update: 12-11-2019
© Van Gelder