Bereikbaarheid Liergouw op 14 novemberEr is een verandering in de planning van het werk op deeltraject 2 (de Liergouw tussen de Ring A10 en Ransdorp) die een invloed heeft op de bereikbaarheid van de woningen aan de Liergouw op 14 november. De wijze van bereikbaarheid wijkt morgen namelijk af van wat we afgelopen vrijdag hebben gemeld. Daarom dan ook dit bericht.

De negen sleuven die eerder door het glasvezelbedrijf door de weg heen zijn gemaakt in verband met de oversteken van de glasvezelkabel worden opgevuld met asfalt. Dit werk voeren we morgen uit. 

Vanaf 07:00 beginnen we aan de kant van Ransdorp en we werken dan richting Amsterdam.  We schatten in dat het werk tot 13:00 à 13:30 werk zal duren. Mocht het weer of het verkeer echter tegenvallen dan kan het eventueel iets later worden.

Bereikbaarheid

Daar waar we aan het werk zijn kan het verkeer er niet langs. Voor de bereikbaarheid geldt dat vanaf 7:00 eerst alle woningen en bedrijven vanaf de kant van Amsterdam bereikbaar zijn.  Zodra het werk aan de sleuven voorbij de inrit van een woning of bedrijf is veranderd dat naar de richting van Ransdorp

Nadat het werk aan alle sleuven voorbij is kan het verkeer weer aanrijden vanaf beide kanten. 
Laatste update: 13-11-2019
© Van Gelder