Voor de allerlaatste keerHierbij alweer het laatste bericht met daarin een vooruitzicht op het werk dat we in de komende week uitvoeren aan de Liergouw. Het werk heeft ten opzichte van wat we vorige week hadden aangenomen helaas nog een extra dag vertraging opgelopen waardoor de Liergouw niet op maandag maar op dinsdag open gaat voor het verkeer.

Het werk aan de bermen is bijna klaar, om het voor maandag helemaal af te hebben werken we ook morgen (zaterdag 14 december) nog een dagje door.

Op maandag 16 december worden de bermen ingezaaid op deeltraject 1 (rotonde Zuiderzeeweg – Schellingwouderdijk) en deeltraject 2 (Ring A10 – Ransdorp). We beginnen in deeltraject 1 en werken aansluitend in deeltraject 2.

Dinsdag 17 december plaatsen we de definitieve bebording langs de Liergouw en daarna ruimen we de tijdelijk bebording op. We verwachten de Liergouw dan ook op dinsdag in de loop van de dag weer open te stellen voor het verkeer.

In de rest van de week ruimen we ons ketenterrein bij de rotonde Zuiderzeeweg weer op. De werkzaamheden aan de Liergouw zijn dan echt klaar.

De afgelopen drie maanden zijn af en toe best lastig geweest voor de bewoners, bedrijven en weggebruikers, dat beseffen we ons maar al te goed. We willen u daarom oprecht bedanken voor het geduld en begrip dat we mogen hebben ontvangen. We hopen dat u blij bent met het resultaat en met plezier gebruik kunt maken van de nieuwe Liergouw.

Rest me u fijne kerstdagen en uiteinde toe te wensen met alle goeds in 2020.
Laatste update: 16-12-2019
© Van Gelder