Lamstraat, Toldijk

Lamstraat Toldijk Bronckhorst

Locatie


Lamstraat Toldijk Aannemingsmaatschappij Van Gelder voert in opdracht van de gemeente Bronckhorst werkzaamheden uit aan de Lamstraat. Op bovenstaande afbeelding is het werkvak zichtbaar. De werkzaamheden zijn gecombineerd met de Hardsteestraat. Via deze app kunt u op de hoogte blijven van de laatste updates.

Wat gaan we doen? Tussen de brug over de grote Beek en de aansluiting op de provinciale weg N314 worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Wij realiseren 2 passeerhavens, vervangen op één locatie een gedeelte deklaag en zullen op verschillende locaties de bermen verharden.

Wanneer gaan we dit doen? We starten maandag 16 augustus met de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn naar verwachting donderdag 26 augustus afgerond. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk uitgevoerd tussen 07:00 en 16:00 uur. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. Verandert de planning, dan brengen we u op de hoogte.

Wat betekent dit voor u? Tijdens de werkzaamheden is de Lamstraat afgesloten voor verkeer. In deze periode is het op een aantal momenten ook echt niet mogelijk om de werkzaamheden te passeren met de auto en zult u soms om moeten rijden om uw woning vanaf de andere zijde te bereiken.

Uw bereikbaarheid en veiligheid Tijdens de werkzaamheden is de Lamstraat afgesloten voor verkeer. Er kunnen dus momenten zijn dat u overdag niet van of naar uw woning kunt komen. Hebt u een speciaal verzoek (levering, iemand slecht ter been o.i.d.) of is er een calamiteit? Meld het ons, wij helpen u. 


Contact