Bruinderinkweg, Hengelo

Bruinderinkweg Hengelo Bronckhorst

Locatie


Bruinderinkweg Hengelo Aannemingsmaatschappij Van Gelder voert in opdracht van de gemeente Bronckhorst onderhoudswerkzaamheden uit aan de Bruinderinkweg. Via deze app kunt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden.

Wat gaan we doen? Tussen de kruising met de Banninkstraat en de kruising met het Baaksevoetpad voeren wij pleksgewijs herstelwerkzaamheden uit aan de asfaltverharding. Op bovenstaande afbeelding is het werkvak zichtbaar. Daarnaast zal op één locatie ook de bermverharding aangepakt worden.  

Wanneer gaan we dit doen? We starten dinsdag 7 september met de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn naar verwachting 13 september afgerond. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk uitgevoerd tussen 07:00 en 16:00 uur. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij slecht weer kunnen bepaalde werkzaamheden niet doorgaan. Verandert de planning, dan brengen we u op de hoogte.

Wat betekent dit voor u? Tijdens de werkzaamheden is de Bruinderinkweg afgesloten voor verkeer. In deze periode is het op een aantal momenten ook echt niet mogelijk om de werkzaamheden te passeren met de auto en zult u soms om moeten rijden om uw woning vanaf de andere zijde te bereiken. 

Uw bereikbaarheid en veiligheid Tijdens de werkzaamheden is de Bruinderinkweg afgesloten voor verkeer. Er kunnen dus momenten zijn dat u overdag niet van of naar uw woning kunt komen. Hebt u een speciaal verzoek (levering, iemand slecht ter been o.i.d.) of is er een calamiteit? Meld het ons, dan helpen wij u verder.


Contact