Oude Zutphenseweg, Vorden

Oude Zutphenseweg Vorden Bronckhorst

Locatie

Op maandag 20 september starten wij in opdracht van de gemeente Bronckhorst met de onderhoud aan de Oude Zutphenseweg. 

Wat gaan we doen?

Vanaf de kruising met de Kerkhoflaan tot en met de kruising met de Hamelandweg voeren we verschillende werkzaamheden uit. Op een aantal locaties herstellen we het bestaande asfalt. Daarna brengen we bermverharding aan.

In het voorjaar van 2022 zal over het gehele oppervlag van de asfaltverharding een nieuwe slijtlaag aangebracht worden. Dit product is gevoelig voor weersomstandigheden en daardoor dit jaar niet meer aan te brengen. U wordt hier t.z.t. nader over geïnformeerd via een bewonersbrief.

Wanneer gaan we dit doen?

We starten maandag 20 september met het werk. Op woensdag 22 september brengen we het asfalt aan. Als laatste verharden we de bermen. In de week van 4 oktober brengen wij de bermverharding aan. We verwachten het werk op vrijdag 8 oktober af te ronden.

We werken zoveel mogelijk tussen 07:00 en 16:00 uur. De planning is afhankelijk van het weer. Verandert de planning, dan brengen we u op de hoogte.

Wat betekent dit voor u?

Tijdens het werk is de Oude Zutphenseweg vanaf de kruising met de Kerkhoflaan tot en met de kruising met de Hamelandweg afgesloten voor verkeer. Op 22 september is het mogelijk dat u ook enige tijd niet bij uw woning kunt komen in verband met de asfaltwerkzaamheden. Wel kunt u op die dag via de berm uw woning bereiken. Daarnaast zullen de werkzaamheden aan de bermen ook zo af en toe voor oponthoud zorgen. In deze periode bent u verder wel bereikbaar.

Uw bereikbaarheid en veiligheid                                                                                                                      

Tijdens het werk is de Oude Zutphenseweg afgesloten voor verkeer. Er zijn dus momenten dat u overdag niet van of naar uw woning kunt komen. Hebt u een speciaal verzoek (levering, iemand slecht ter been o.i.d.) of is er een calamiteit? Meld het ons, wij helpen u.


Contact