Milieupark, Hengelo

Kastanjelaan Hengelo Bronckhorst

Locatie

Milieupark Hengelo 

Aannemingsmaatschappij Van Gelder voert in opdracht van de gemeente Bronckhorst werkzaamheden uit aan de hoek van de Kastanjelaan en de Spalstraat te Hengelo. Via deze app kunt u op de hoogte blijven van de laatste updates.

Wat gaan we doen? 

Op de hoek van de Kastanjelaan en de Spalstraat wordt het parkeerterrein aangepakt. De rijbaan wordt opnieuw gestraat, dit geldt ook voor het voetpad en de parkeervakken. 

Wanneer gaan we dit doen? 

De werkzaamheden zullen in week 37 uitgevoerd worden. De exacte data worden op deze pagina geplaatst wanneer dit duidelijk is. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk uitgevoerd tussen 07:00 en 16:00 uur. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. Verandert de planning, dan brengen we u op de hoogte.

Wat betekent dit voor u? 

Tijdens de werkzaamheden is het werkvak afgesloten voor verkeer. Mogelijk zal er gebruik gemaakt moeten worden van een kleine omleiding.

Uw bereikbaarheid en veiligheid 

Tijdens de werkzaamheden is het werkvak afgesloten voor verkeer. Er kunnen dus momenten zijn dat u overdag niet van of naar uw woning kunt komen. Hebt u een speciaal verzoek (levering, iemand slecht ter been o.i.d.) of is er een calamiteit? Meld het ons, wij helpen u.


Contact