Werkzaamheden Beatrixlaan, Bakkerstraat en Margrietlaan, Hummelo

Beatrixlaan Hummelo Bronckhorst

Locatie

UPDATE 28-10-2021

Op 29-10-2021 wordt er een nieuwe deklaag aangebracht voor uw woning. Hierdoor is het niet mogelijk om tussen 6:00 en 17:00 uw inrit te bereiken met de auto. Wij raden u aan als u weg moet de auto buiten het werkvak te parkeren. Met de fiets (aan de hand) of te voet kunt u het werkvak nog wel inkomen/verlaten via de goot.

 

 Op maandag 27 september starten wij in opdracht van de gemeente Bronckhorst met onderhoud aan de Beatrixlaan, Bakkerstraat en de Margrietlaan. Op deze pagina leest u daar meer over.

Wat gaan we doen?

Ter plaatse van de asfaltverharding op de Beatrixlaan, de gehele Margrietlaan en de Bakkerstraat worden de goten en kolken opnieuw aangebracht. Ook herstellen wij het asfalt en gaan wij nieuwe putkoppen aanbrengen.

Wanneer gaan we dit doen?

Wij starten met het herstellen van de goten en kolken. Wanneer wij bij u voor de deur aan het werk gaan en u hierdoor geen gebruik kunt maken van de inrit, berichten wij u hier één dag van tevoren over. Deze werkzaamheden nemen 2,5 week tijd in beslag en duren tot ongeveer 13 oktober.

Op donderdag en vrijdag 14 en 15 oktober frezen wij een deel van het oude asfalt. Hierdoor ontstaan opstaande randen in het wegdek van ongeveer 5cm. Ter plaatse van uw inrit kan dit oplopen tot 8 à 10 cm. Hierdoor kunt u vanaf dit moment uw auto niet meer op de oprit parkeren en vragen wij u deze buiten het werkvak neer te zetten.

Op maandag en dinsdag 18 en 19 oktober verwijderen wij de huidige putranden en treffen wij voorbereidingen om de nieuwe putkoppen te kunnen plaatsen.

Op woensdag 20 oktober brengen wij de eerste laag asfalt aan en herstellen wij de gaten in het asfalt ter plaatse van de putkoppen en klinkersleuven.

Op donderdag 21 oktober brengen wij over de gehele breedte van de weg de nieuwe deklaag aan. Aan het einde van de dag kunt u dan weer met de auto gebruik maken van uw oprit.

Op vrijdag 22 oktober boren wij als laatste de nieuwe putranden in het asfalt.

We werken zoveel mogelijk tussen 07:00 en 16:00 uur. De planning is afhankelijk van het weer. Verandert de planning, dan brengen we u op de hoogte.

Wat betekent dit voor u?

Tijdens het werk is het werkvak afgesloten voor verkeer. U moet de gehele periode van 27 september tot en met 22 oktober rekening houden met overlast, of dat u om moet rijden. In de periode van 14 tot en met 21 oktober kunt u echt niet met uw auto bij uw woning komen. Wel kunt u op die dagen te voet of met de fiets (in de hand) uw woning bereiken.

Ook wanneer uw auto wel tegen de opstaande rand kan oprijden willen wij u vragen tóch buiten het werkvak te parkeren. Wanneer u over rand heen rijdt levert dit namelijk schade op aan de goot. Wij hebben in de planning geen tijd om deze goten nogmaals te herstellen wanneer deze kapotgereden worden.

Ophalen huisvuil

In de periode dat wij werkzaamheden uitvoeren kunnen op een aantal momenten het huisvuil niet zoals gebruikelijk opgehaald worden. Dit betreft de periode van 14 tot en met 21 oktober.

Bewoners van de Beatrixlaan mogen de containers aanbieden richting de Groeneweg buiten de afzetting, of aan de dorpsstraat.

Bewoners van de Bakkerstraat mogen de containers aanbieden aan de Dorpsstraat.

Bewoners van de Margrietlaan mogen de container aanbieden aan de Stokhorsterweg.

Uw bereikbaarheid en veiligheid                                                                                                                      

Er zijn momenten dat u overdag niet van of naar uw woning kunt komen. Hebt u een speciaal verzoek (levering, iemand slecht ter been o.i.d.) of is er een calamiteit? Meld het ons, wij proberen tot een oplossing te komen met u. Contact