Hemstede, Zelhem

Hemstede Zelhem Bronckhorst

Locatie


Op maandag 12 juli start Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Bronckhorst met de onderhoudswerkzaamheden aan de Hemstede. 

Wat gaan we doen?

Tussen de kruisingen met de Akkermansstraat en de Keijenborgseweg voeren wij werkzaamheden uit aan de Hemstede. Wij beginnen met het afsteken van de overgroeide kanten en verwijderen daarna de bestaande asfaltdeklaag. Hierna brengen wij de nieuwe deklaag asfalt aan. Wanneer deze laag is aangebracht ligt het asfalt hoger dan de huidige weg en zullen de inritten hersteld worden.

Wanneer gaan we dit doen?

We starten maandag 12 juli te met de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn naar verwachting woensdag 21 juli afgerond. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk uitgevoerd tussen 07:00 en 16:00 uur. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. Verandert de planning, dan brengen we u op de hoogte.

Wat betekent dit voor u?

Tijdens de werkzaamheden is de Hemstede afgesloten voor verkeer. U kunt, als het echt moet, wel door het werkvak rijden maar dan moet u rekening houden met hinder. Transporten met vrachtwagens kunt u het beste buiten de werktijden om inplannen.

Gedurende de gehele periode vanaf maandag 12 juli tot en met woensdag 21 juli kan het voorkomen dat de weg geblokkeerd wordt door bijvoorbeeld een kraan, vrachtauto of werkbussen. Wanneer dit het geval is kunt u via de andere zijde het werkvak inrijden en op die manier uw inrit bereiken.

Er zijn een aantal dagen waarop ook bestemmingsverkeer/aanwonenden geen gebruik kan maken van de Hemstede. Wij adviseren u dan ook om op deze dagen de auto buiten het werkvak te parkeren.

Dinsdag 13-7: Frezen rijbaan à van 07:00 uur tot ca. 17:00 uur

Woensdag 14-7: Asfalteren rijbaan à van 06:00 uur tot ca. 22:00 uur

Op de dag dat asfalt aangebracht wordt starten wij om 06:00 uur en moet u er rekening mee houden dat de weg tot 22:00 uur afgesloten kan blijven in verband met uitharden/afkoelen. We vragen u niet over het asfalt te rijden als de walsen nog aan het werk zijn.

Ophalen huisvuil

In de periode dat wij werkzaamheden uitvoeren kunt u uw huisvuil gewoon aanbieden zoals u gewend bent.

Als er nog vragen en/of opmerkingen zijn, kunt u contact met ons opnemen


Contact