Hardsteestraat, Toldijk

Hardsteestraat Toldijk Bronckhorst

Locatie


Op dinsdag 17 augustus start Aannemingsmaatschappij van Gelder in opdracht van de gemeente Bronckhorst met de onderhoudswerkzaamheden aan Hardsteestraat. Deze werkzaamheden zullen gecombineerd uitgevoerd worden met de Lamstraat.

Er worden pleksgewijs reparaties uitgevoerd. Met name bij oneffenheden en ernstige slijtage zal het asfalt gerepareerd worden.

Wat gaan we doen?

Tussen de kruising met de meerbrinkweg en de aansluiting op de provinciale weg N314 worden herstelwerkzaamheden uitgevoerd. Wij zullen hier op verschillende locaties de deklaag en tussenlaag van het asfalt verwijderen en nieuw aanbrengen.

Wanneer gaan we dit doen?

We starten dinsdag 17 augustus met de werkzaamheden. De werkzaamheden zijn naar verwachting vrijdag 20 augustus afgerond. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk uitgevoerd tussen 07:00 en 16:00 uur. De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. Verandert de planning, dan brengen we u op de hoogte.

Wat betekent dit voor u?

Tijdens de werkzaamheden is de hardsteestraat afgesloten voor verkeer. In deze periode is het op een aantal momenten ook echt niet mogelijk uw woning te bereiken met de auto, en zult u door de berm uw woning moeten bereiken. Dit betreft de donderdag 19 augustus wanneer het nieuwe asfalt aangebracht wordt. Wij vragen u dan ook om op deze dag de auto buiten het werkvak te parkeren. Op de dag dat het asfalt aangebracht wordt moet u er rekening mee houden dat de weg vanaf 6.00 uur niet meer te gebruiken is met gemotoriseerd verkeer.

Ophalen huisvuil

In de periode dat wij werkzaamheden uitvoeren wordt het huisvuil opgehaald zoals u gewend bent en kunt u uw container zoals gebruikelijk aan weg aanbieden.

Uw bereikbaarheid en veiligheid                                                                                                                       

Tijdens de werkzaamheden is de Hardsteestraat afgesloten voor verkeer. Het kan dus zijn dat er momenten zijn dat u overdag niet bij of van uw woning kunt komen. Hebt u een speciaal verzoek (levering, iemand slecht ter been o.i.d.)  of is er een calamiteit? Meld het ons, wij helpen u. 


Contact