Halle-Heideweg, Halle

Halle-Heideweg Halle Bronckhorst

Locatie

Op maandag 15 november 2021 beginnen wij aan de werkzaamheden aan de Halle-Heideweg. Gedurende de werkzaamheden zullen er momenten zijn waarin (delen van) de Halle-Heideweg afgesloten zijn. Via deze brief informeren we u over de werkzaamheden.

Duiker vervangen kruising Veengoot

De werkzaamheden beginnen met het vervangen van de duiker bij de kruising met de Veengoot. Hierdoor is op deze locatie de weg afgesloten vanaf maandag 15 november t/m woensdag 17 november.

Asfaltreparaties

Donderdag 18 november beginnen wij met asfaltreparaties over de gehele Halle-Heideweg. Gedurende deze reparatie zal de gehele Halle-Heideweg buiten de bebouwde kom afgesloten zijn voor doorgaand verkeer. 18 november beginnen de freeswerkzaamheden welke zullen duren tot 19 november. Vanaf 22 november worden de asfaltlagen aangebracht. Dit zal ongeveer 2 dagen duren. Na deze werkzaamheden is het zuidwesterlijke gedeelte van de Halle-Heideweg weer tijdelijk open zijn.

Grasbetonstenen vervangen (buiten de bebouwde kom)

Vanaf woensdag 24 november worden de grasbetonstenen buiten de bebouwde kom vervangen. Dit duurt in totaal ongeveer 4 weken. Het werk begint ten noordoosten van Halle-Heide. Het wegtraject tussen de komgrens en de Tolhutweg zal gedurende anderhalve week afgesloten zijn (tot ongeveer 5 december). Het centrum is in deze periode bereikbaar via het zuidwesterlijke gedeelte van de Halle-Heide weg.

Zodra het noordoostelijke gedeelte afgerond is begint het vervangen van de grasbetonstenen ten zuidwesten van Halle-Heide. Dit werk begint rond 6 december beginnen en zal eindigen rond 17 december. Het centrum is in deze periode bereikbaar via het noordoostelijke gedeelte van de Halle-Heideweg. Tijdens deze werkzaamheden staat er groot materieel op de weg waardoor u de werkzaamheden soms niet kunt passeren. Wanneer dit het geval is kunt u vanaf de andere zijde de woning bereiken.

Bermbeton aanbrengen en herstraten voetpaden (binnen de bebouwde kom)

Binnen de bebouwde kom wordt er vanaf woensdag 24 november nieuw bermbeton aangebracht en worden de voetpaden opnieuw aangelegd. Ter behoeven van het aanbrengen van bermbeton wordt de Halle-Heideweg binnen de bebouwde kom afgesloten op maandag 6 december. Op deze dag kunt u uw auto het beste buiten het werkvak parkeren. Tijdens het Herstraten van de voetpaden is de Halle-Heideweg open.

Uw bereikbaarheid en veiligheid    

Gedurende de werkzaamheden buiten de bebouwde kom is bestemmingsverkeer op de Halle-Heideweg toegestaan. Voor de werkzaamheden binnen de bebouwde kom vragen we u de auto tijdelijk buiten het werkvak te parkeren. Er zijn helaas ook momenten dat u overdag niet van of naar uw woning kunt komen. Hebt u een speciaal verzoek (levering, iemand slecht ter been o.i.d.) of is er een calamiteit? Meld het ons, wij helpen u. U vindt de contactgegevens onderaan de brief.

Ophalen huisvuil

In de periode dat wij werkzaamheden uitvoeren kunt u uw huisvuil grotendeels aanbieden op de geplande dagen.

Enkel de papier inzameling van 22-11-2021 wordt verplaatst naar 26-11-2021.

Als er nog vragen en/of opmerkingen zijn naar aanleiding van deze brief kunt u contact met ons opnemen


ContactBuiten de bebouwde kom noordoost:

  • Afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf 18 november 2021 tot ongeveer 5 december

Buiten de bebouwde kom zuidwest:

  • Afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf 18 november 2021 t/m 23 november 2021
  • Afgesloten voor doorgaand verkeer vanaf ongeveer 6 december 2021 t/m 17 december 2021

Binnen de bebouwde kom:

  • Afgesloten op 6 december 2021