Aaltenseweg, Hengelo

Aaltenseweg Hengelo Bronckhorst

LocatieOp maandag 25 oktober starten wij in opdracht van de gemeente Bronckhorst met onderhoud aan de Aaltenseweg. 

Wat gaan we doen?

We gaan als eerste het trottoir en de bandenlijn tussen de kruising Iekink en de komgrens herstellen. Vervolgens vervangen wij de oude asfaltlaag vervangen door een nieuwe. Ook de fietsstroken binnen de komgrens worden vervangen.

De werkzaamheden vinden plaats op de Aaltenseweg tussen het kruispunt met de Varsselseweg en het kruispunt met de N315/Ruurloseweg.

Wanneer gaan we dit doen?

Het werk voeren we uit in fases:

Fase 1: vervanging trottoir kruising Varsselseweg tot de komgrens

Vanaf maandag 25 oktober tot en met 5 november worden de voetpaden en bandenlijnen binnen de bebouwde kom hersteld.

Fase 2: vervanging oude asfaltlaag tussen kruising Varsselseweg tot N315/Ruurloseweg

Op maandag 8 november starten wij met het frezen van de oude asfaltlaag. Wij beginnen binnen de bebouwde kom en gaan dan aansluitend verder met de reparatievakken buiten de bebouwde kom tot aan de provinciale weg N315.

Op woensdag 10 november starten wij met het aanbrengen van de asfaltverharding binnen de bebouwde kom. Aansluitend brengen wij donderdag 11 november asfalt aan in de reparatiebakken tot aan de N315. Op donderdag 11 november brengen wij ook de belijning en drempelmarkering aan binnen de bebouwde kom.

In verband met het weer worden er dit jaar geen rode fietsstroken meer aangebracht. Dit zal volgend jaar gebeuren. Zodra de fietsstroken worden aangebracht hoort u hier meer over.

We werken zoveel mogelijk tussen 07:00 en 16:00 uur. De planning is afhankelijk van het weer. Verandert de planning, dan brengen we u op de hoogte.

Wat betekent dit voor u?

In de gehele periode van 25 oktober tot en met vrijdag 12 november is de weg vanaf de dorpsgrens tot de kruising met de Varsselseweg afgesloten. In deze periode kunt u richting de dorpskern via de Spalstraat het dorp verlaten.

Ophalen huisvuil

Het huisvuil kunt u op de vaste dag aan de weg zetten.

Uw bereikbaarheid en veiligheid                                                                                                                       

Er zijn momenten dat u overdag niet van of naar uw woning kunt komen. Hebt u een speciaal verzoek (levering, iemand slecht ter been o.i.d.) of is er een calamiteit? Meld het ons, wij helpen u.  Dank voor uw begrip!


Contact