Update werkzaamheden 1 oktoberZoals u mogelijk heeft gezien zijn wij afgelopen week aan het werk geweest om diverse voorbereidende werkzaamheden uit te voeren.
Deze werkzaamheden zijn uitgevoerd zodat we aankomend weekend de spoorwegovergangen in de Orionweg kunnen aanpassen naar de nieuwe situatie en de overwegbeveiliging kunnen plaatsen.
Aansluitend aan de weekendwerkzaamheden wordt vanaf volgende week maandag gestart met de wegwerkzaamheden.

Gevolgen voor de verkeerssituatie

Vanavond (1 oktober) is de Zuidelijke Randweg nog maar beperkt bereikbaar voor verkeer, vanaf 19.00 uur is er één rijbaan beschikbaar vanaf De Entree richting de Orionweg. In de overige richtingen is de Zuidelijke Randweg ter hoogte van de Orionweg tijdelijk afgesloten. Omrijden kan via de Middenweg, Orionweg en Transitoweg, volg hiervoor de omleidingsborden.
Vrijdag (2 oktober) is de Zuidelijke Randweg weer beschikbaar zoals gebruikelijk. Vanaf 9.00 uur worden op de Transitoweg voorbereidingen getroffen om het fietsverkeer om te leiden. Hiervoor wordt tijdelijk éénrichtingsverkeer ingesteld vanaf de Zeehavenweg in de richting van de Oostelijke Randweg.  We proberen de overlast die hierbij ontstaat tot een mimimum te beperken, mocht u toch enige hinder ondervinden vragen wij hiervoor uw begrip.
Zaterdagochtend (3 oktober) is de Orionweg vanaf 6.00 uur afgesloten vanaf de Zuidelijke Randweg tot de Zeehavenweg. Omrijden kan via de Middenweg, Orionweg en Zeehavenweg. Middels borden wordt deze omleiding ook aangegeven.

 
Laatste update: 01-10-2020
© Van Gelder